Dystrybutor ProElite Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Rabat realizujemy na oficjalnym sklepie internetowym marki ProElite https://sklep.proelite.pl/ Rabat 10% czasowy* - 93QLAF Rabat 10% bezterminowy* - zapisz się do grupy rabatowej Przy zakupie powyżej 99 zł wysyłka gratis *rabaty nie dotyczą produktów z grupy akcesoria
Strus Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Poszło zamówienie Zobaczymy jak pachną Wasze zapachy 1
Dystrybutor ProElite Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Widzimy Dziękujemy ! Zapach jest kwestią indywidualną, ale wybrana przez Pana @Strus zapach Aruba cieszy dużą popularnością Pozdrawiamy !
Strus Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Niestety z zapachami jest trudno, szczególnie że nie można ich powąchać. Dobrze więc że macie małe pojemności na test. 1
Dystrybutor ProElite Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Słusznie Pan @Strus zauważył, ale małe opakowanie ma też ten plus, że można taki zapach mieć w bocznej kieszeni lub schowku i w każdej chwili odświeżyć wnętrze pojazdu
tazman Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 mała uwaga, myślę, że możemy sobie odpuścić na tym forum stosowanie zwrotów per "Pan" 3
Dystrybutor ProElite Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 @tazman dzięki za odczarowanie sytuacji Czasami z grzeczności można się zafiksować
Strus Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Dzięki za gratis. Zapachy całkiem całkiem ale trzeba w aucie sprawdzić. Deiron zabija zapachem 1
Dystrybutor ProElite Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 @Strus uwierz nam na słowo nasz RedNOX w porównaniu do większości deironizerów na rynku to perfum Tak czy inaczej czekamy na Twoją opinie
Strus Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Z butelki „pachnie” gorzej niż Tuga i dużo gorzej niż Terminator od Soft99. Ale zobaczymy jak będzie przy aplikacji. Kiribati bardzo fajnie pachnie. Jak się chociaż dobę utrzyma to fajnie. Choć mam wątpliwości
Dystrybutor ProElite Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 @Strus Nie mieliśmy styczności z każdym produktem konkurencyjnym Opieramy swoją opinie na informacjach uzyskanych od ludzi pracujących w punktach Auto Detailing - owych oraz klientów detalicznych. Co do wymienionych przez Ciebie produktów wierzymy na słowo Ciekawi jesteśmy Twojej opinii na temat zapachów
Moderator Domel Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2018 W dniu 23.08.2018 o 09:38, ProElite napisał: Rabat 10% bezterminowy - dołącz do newslettera (rabat dostaniesz na emial) możecie sprawdzić czy rabat mam dopisany ? bo do newsletter'a jestem dołączony
Dystrybutor ProElite Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2018 @Domel Sprawdzamy między czasie na wszelki wypadek wysłaliśmy ci kod rabatowy w wiadomości prywatnej 1
adik356 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Dzięki za rabat, zamówiłem kilka rzeczy, ciekawi mnie Nover Glass do szyb, jak tylko dojdzie to będę testować ale mam dobre doświadczenia z waszymi produktami
Strus Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2018 4 godziny temu, Domel napisał: możecie sprawdzić czy rabat mam dopisany ? bo do newsletter'a jestem dołączony Poproszę o to samo no chyba się zapisałem a maila nie otrzymałem. Zweryfikujcie jak możecie 1
Dystrybutor ProElite Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2018 @Strus zweryfikowaliśmy Twój status i wszystko jest OK 1
Strus Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Dzięki. Zapachy chyba na stałe wpadną naprawdę mi podeszły 1
Dystrybutor ProElite Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2018 @Strus Aruba czy Kiribati
Strus Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Oba fajne ale do mnie chyba bardziej Kiribati trafia
Dystrybutor ProElite Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2018 @Strus dlatego mamy 4 zapachy w ofercie Każdy się odnajdzie w jakieś nucie zapachowej. Pozdrawiamy
Dystrybutor ProElite Opublikowano 26 Października 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2018 W dniach 26-28 października na naszym sklepie internetowym 20% rabatu na poniższe produkty RedNOX - Środek do czyszczenia felg - krwawa felga - deironizer NanoFactor - Aktywna piana do mycia samochodów General GT - Środek do czyszczenia wnętrza pojazdu https://proelite.abstore.pl/ >>
Dystrybutor ProElite Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2018 5 grudnia - dzień darmowej dostawy Zrób zakupy w naszym sklepie internetowym i nie płać za przesyłkę https://proelite.abstore.pl/ 1
Dystrybutor ProElite Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2018 W naszym sklepie internetowym rabat 20% na wszystkie kosmetyki oraz chemię samochodową Darmowa dostawa już od 50 zł Promocja obowiązuje do 16.12.2018r. https://proelite.abstore.pl/
Moderator Domel Opublikowano 12 Grudnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2018 20 minut temu, ProElite napisał: W naszym sklepie internetowym rabat 20% na wszystkie kosmetyki oraz chemię samochodową Darmowa dostawa już od 50 zł Promocja obowiązuje do 16.12.2018r. https://proelite.abstore.pl/ Od kiedy promocja ? U mnie nie widać jeszcze :)
Dystrybutor ProElite Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2018 @Domel Od dziś Sprawdź jeszcze raz, powinno już działać
Rekomendowane odpowiedzi