Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, pacjent to Laguna III A dokładniej to kierownica która się  dosłownie klei do rąk.  Nie wiem czy poprzedni właściciel czymś to czyścił bo brudna nie jest ale jest nieprzyjemna w dotyku. Czy colorlook strony lub Soft da sobie z tym radę?  Czy może jakiś inny preparat polecacie? Z góry dziękuję za info. 

Posted

Umyć i zapomnieć o problemie. Dobry będzie, może być jakikolwiek preparat do skóry bo w takim przypadku zrobi kolosalną różnice. Możesz nawet przeleciec wilgotną mikrofibrą i już sie przestanie lepić. 

Posted
Witam, pacjent to Laguna III A dokładniej to kierownica która się  dosłownie klei do rąk.  Nie wiem czy poprzedni właściciel czymś to czyścił bo brudna nie jest ale jest nieprzyjemna w dotyku. Czy colorlook strony lub Soft da sobie z tym radę?  Czy może jakiś inny preparat polecacie? Z góry dziękuję za info. 
Mam podobny problem mimo że nie jest brudna. Problem rozwiązany?

Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...
Posted

Użyłem zestawu colourlook strong, efekt jakiś jest bo już się już tak nie lepi ale chyba czas na obszycie bo nie do końca jestem zadowolony z efektu. Dodam że myślałem że jest w miarę czyta a była upierdzielona jak cholera.