Birkhof Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 [mention=16962]rygryss[/mention] co tu dużo mówić. Przyzwyczaiłeś nas do mega profesjonalnego podejścia:song: Nie inaczej było i tym razem, choć po słowach "szerszeń wrócił na woskowanko" spodziewałem się jakiś 24h, a nie 51 SG citrusa dajesz w zalecanych proporcjach do PA? Miałem dokładnie takie same odczucia.Rano Merc w psb, a wieczorem fordzik.@rygryss - musisz bardzo lubić tą koleżankę ;DWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
DZIADZIA Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 koleżanka jest bardzo miłą i wesołą osobą, inaczej nie mogłem podejść do tematu.
alexander.p Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 pięknie,narobiłeś się. brawo żona mnie pyta, do czego potrzebna ci wykałaczka... i waciki ?
DZIADZIA Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 żona już jest od dawna wtajemniczona w detailing, jako pierwsza robi odbiór i mówi czy jest sztos, czy coś jeszcze można poprawić.
DZIADZIA Opublikowano 4 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 szerszeń przyjechał na mycie, odkąd został odebrany nie widział szamponu, opony już zimowe, więc brudasy fusso jeszcze siedzi a tu mr-fix na lampach zobaczymy kiedy się pojawi ponownie
DudeBad Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Świetnie wykonana robota. Gratuluję
brudnyharrry Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2018 Ujęcia kropelek . Fusso robi robotę w jesienno-zimowym sezonie.
DZIADZIA Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 konkurs W&W przypomniał mi o fordziku, chciałem pełnić test długodystansowy Fusso, przy nieodpowiednim użytkowaniu/myciu i lipa... autko po kolizji, prawa strona cała do wymiany/lakierowania, jegomość wjechał na czerwonym
mario448 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Dobrze widziałem, że VP Blue Gelem usuwałeś zaciek/kamień z szyby? Coś więcej powiesz, jak długo trzymać, jakie rozcieńczenie? Mam u siebie takie grubasy, które za nic nie chcą zejść. Poza tym robota profi, autko jak nowe. Szkoda tylko że dostało strzała. Będziesz miał co robić po lakierniku;)
DZIADZIA Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Stężenie 1:5 na wacik i niech leżakuje, im dłużej tym lepiej... po tym nawilżeniu na MF,która już jest nie potrzebna i lizanko.
mario448 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Dzięki wielkie, muszę spróbować:)
Rekomendowane odpowiedzi