Aldik Posted July 27, 2018 Report Posted July 27, 2018 Najprawdopodobniej poprzedni właściciel miał podkładkę pod antenę CB radia - macie pomysł jak to usunąć ? Wydaje mi się, że ktoś juz próbował to polerować i chyba przesadził bo widać delikatną mgiełkę - mam nadzieje, że zdjęcie to uchwyciło. Zastanawiam sie czy tego nie potraktować papierem ściernym i znów polerka - ale wole sie upewnić.
Tomas-sg Posted December 3, 2018 Report Posted December 3, 2018 Na początek miernik lakieru. Potem ewentualnie polerka. Mozesz też gdzieś delikatnie spróbować magiczna gąbka Tak to bedziesz gdybać i gdybać
ghost Posted December 3, 2018 Report Posted December 3, 2018 Przez pół roku nie spróbowałeś tego usunąć? nieźle miernik lkieru, potem polerka, powinno pomóc, a gdyby klej się wżarł to papier wodny i polerka jezeli grubosc klaru na to pozwala
Aldik Posted December 5, 2018 Author Report Posted December 5, 2018 Wstyd mi za te poł roku . Postaram sie wyspowiadac jak będe miał okazje. A wracając do tematu to mierzyłem i niespecjalnie sie różni grubość między miejscami obok. Zwykłą polerka chyba ktoś już próbował bo widzę "przypalona" smugę obok, na zdjęciu widac zresztą.
Aldik Posted December 9, 2018 Author Report Posted December 9, 2018 Jaka powinna być grubość samego bezbarwnego ? Klapa teoretycznie jest fabrycznie malowana.
Recommended Posts