Mateusz65 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Jakieś testerki będą ? Jestem ciekaw zdjęć i relacji użytkowników z użycia General GT i Nano Textil 1
Strus Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 W dniu 13.10.2018 o 18:19, Domel napisał: Glass Cleaner GT Namówiłeś mnie. Jak skończę co mam to wpadnie do kolekcji 1 1
Dystrybutor ProElite Opublikowano 17 Października 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 @Mateusz65 Jeśli chodzi o testerki zapraszamy do wiadomości prywatnej 19 godzin temu, Mateusz65 napisał: Jakieś testerki będą ? Jestem ciekaw zdjęć i relacji użytkowników z użycia General GT i Nano Textil
Arkeolowy Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2018 Potwierdzam, Glass cleaner GT najlepszy jaki miałem(mam chyba 10 firm). Zero smug i czyści wszystko, chociaż wali mocno alkoholem/spirytusem i wewnątrz auta bywa męczący, ale w domu czy na zewnątrz auta petarda! 1 1 1
Dystrybutor ProElite Opublikowano 29 Października 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 @Arkeolowy Dziękujemy za dobre słowo, bardzo miło nam to słyszeć
Strus Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 W dniu 17.10.2018 o 09:44, Strus napisał: Namówiłeś mnie. Jak skończę co mam to wpadnie do kolekcji Nie wytrzymałem Już w drodze 1 1
Moderator Domel Opublikowano 12 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 https://proelite.abstore.pl/usuwanie-sladow-po-kleju-usuwa-klej-po-naklejkach-spot-cleaner-1l-,c51,p103,pl.html Spot Cleaner - będzie w mniejszych opakowaniach ? np 500ml i 250 ml ? https://proelite.abstore.pl/usuwanie-rdzy-anty-rust-1000ml-,c70,p246,pl.html Anty Rust mozna uzywac po myciu na tarcze i zaciski ? Pzdr
Dystrybutor ProElite Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 @Domel W chwili obecnej nie planujemy produkować Spot Cleaner w mniejszych opakowaniach, natomiast w przyszłości może się to zmienić Anty Rust nie jest produktem przeznaczonym do czyszczenia tarcz oraz zacisków, nie polecamy go do takiego zastosowania. 2
Moderator Domel Opublikowano 22 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Jakie są szanse aby CleaNOX - zagęścić bardziej do postaci żelowej ? Żeby dłużej siedział na kole ? 1
Kalioo Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Chciałbym dowiedzieć się czy produkt Oil Spoter nadaje się także do zastosowania na tarasie wykonanym z desek kompozytowych. Opisane jest, że jest to preparat do usuwania plam oleju z kostki brukowej, kamienia, drewna i innych powierzchni porowatych. Czy w celu usunięcia plam z oleju na takim tarasie, można bezpiecznie zastosować ten produkt? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Dystrybutor ProElite Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 @Kalioo Preparat jest bezpieczny, ale jego skuteczność w tym przypadku zależy od tego czy wystąpiła reakcja pomiędzy powierzchnią desek kompozytowych a olejem.
Dystrybutor ProElite Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2018 @Domel Jest to możliwe, jednakże nie mieliśmy zapotrzebowania na taki produkt. Możliwe, że w przyszłości coś zrobimy w tym kierunku, dziękujemy za zainteresowanie! 1
Moderator Domel Opublikowano 5 Grudnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2018 Czym sie różni: Top Office GT od Top Office ?
powalla Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2018 GT to tak jak u Tenzi oznaczenia gotowych go uzytku produktow (bez rozcienczania) . 1 1
Dystrybutor ProElite Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 @powalla dobrze mówi Top Office jest koncentratem, a Top Office GT jest gotowy do użytku 1
michalwi Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 @ProElite Czym różnią się wasze piany (NanoFactor, ProClean 4, TR-F, Neutral AC i Active Formula)? Która jest najgęstsza i która najdłużej się trzyma?
Dystrybutor ProElite Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 @michalwi NanoFactor jest naszą najbardziej wydajną pianą aktywną, ProClean4 jest mniej wydajna, niż NanoFactor, posiada natomiast przyjemny zapach. Piana TR-F jest przeznaczona do mycia samochodów ciężarowych. Neutral AC Foam jest pianą o neutralnym pH, co oznacza, że jest bezpieczna dla wszystkich rodzajów powłok lakierniczych. Active Formula jest to piana z woskiem, również posiada przyjemny zapach. Odpowiadając na Twoje pytanie NanoFactor jest naszą najgęstszą i najtrwalszą pianą 2
Moderator Domel Opublikowano 18 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2019 Co tam u was słychać ? jakieś nowości na 2019 ?
Dystrybutor ProElite Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 @Domel bądź czujny, o wszelkich nowościach na pewno się dowiesz 1
Strus Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Panowie, który z Waszych produktów sprawdzi się dobrze do podłóg w domu - pół na pół panele i kafle. Tak żeby przetrzeć raz i żeby nie zostawały mazy na panelach ? Panel Clenaer ? I czym Top Office będzie się różnił np od jakiegoś Interior Cleanera albo rozrobionego delikatnie APC ?
Dystrybutor ProElite Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 @Strus Do mycia podłóg w domu polecamy Gres Cleaner lub Panel Cleaner. Przy stosowaniu tych płynów należy pamiętać o prawidłowym dozowaniu Top Office jest przeznaczony głównie do czyszczenia powierzchni biurowych, APC też sobie dobrze poradzi z takimi powierzchniami.
Strus Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2019 Sprawdzę tego Panel Cleanera Kupione 1
Strus Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Powiecie coś o serii Detailer ? Czy trzymacie napięciu do końca ?
Dystrybutor ProElite Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 @Strus Prosimy o śledzenie naszych mediów społecznościowych, co klika dni będziemy ujawniać nowe informacje 1
Strus Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 I pianka już prawie jest @rygryss, idealny produkt do testów dla Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi