ziomson Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 Ktoś już dostał testerka?Jakieś pierwsze opinie?Zapraszam do dyskusji. :) Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 26 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 dziś była premiera na dniach otwartych w www.samochodowekosmetyki.pl Szampon do mnie leci w czerwcu niestety dopiero...
Moderator Domel Opublikowano 28 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 W dniu 26.05.2018 o 18:48, ziomson napisał: Jakieś pierwsze opinie? Tak na szybko: + bardzo mocny intensywny zapach który unosi się podczas mycia i po na lakierze + dobra piana + domywanie jak "każdy" szampon - domyte ? domyte, na co drążyć temat Na pewno przez ten zapach mycie jest przyjemne.
Grzechu23 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Krótko, zwięźle i na temat! Również szampon postrzegam w takich prostych kryteriach. Dodałbym naturalne pH i dozowanie na przyzwoitym poziomie.
Mariusz12 Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 ja wciąż czekam na swoj zestaw zazdroszcze wam
Strus Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 Dressing do środka - mocno przyciemnia, duży połysk, konsystencja jak PB NL, zapach taki sobie, raczej chemiczny ale mało wyczuwalny Glass Cleaner - bardzo fajny, szybko odparowuje, nie maże się, dość dobrze odtłuszcza, zapach taki sobie Interior Cleaner - robi co ma robić, przyciemnia lekko plastiki, zapach nijaki, coś w typie Excede UWC Quick Detalier - słabe kropelkowanie, łatwa aplikacja, dość przyjemny szajn, rewelacyjny zapach pomarańczy Szampon i wheel cleaner czekają na swoją kolej
Strus Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 W dniu 27.10.2018 o 20:50, Strus napisał: Szampon i wheel cleaner czekają na swoją kolej Doczekały się. Co do szamponu zgadzam się z @Domel - piana mega, naprawdę. Zapach gumy balonowej mocno wyczuwalny. Domywa jak trzeba. Wheel Cleaner - niby wodnisty ale na felgach siedzi jakby był lekko żelowy. Domywanie w opcji bezdotykowej na poziomie zbliżonym do UWC i Nigrina także jest bardzo dobrze. Zapach.... zwala z nóg. Prawie jak Coronado Cherry. Aż się chce pryskać i pryskać. Gdyby za te 500ml kosztował 25zł a nie 42zł to byłoby świetnie. Cena niestety powoduje że nie jest to (jak dla mnie) produkt który bym kupił
Rekomendowane odpowiedzi