Adaszek96 Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 Będę :) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Danielusinek Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 @krisbe tak się zastanawiałem czy się z Tobą nie zabrać, to żeśmy pojechali. Może gdyby poprosić MXów o podanie na forum terminu z wiekszym wyprzedzeniem można by się lepiej zorganizować w przyszłym roku, jak myślicie?
krisbe Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 No ja późno zauważyłem posta. Oddałem auto w pon na rozrząd, a wyszło kilka problemów.. Także niestety.
Danielusinek Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 Ok, fajnie byłoby nazbierać 4 osoby
Administrator AreK Opublikowano 25 Maja 2018 Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 Pamiętacie o tym żeby podejść i się poznać????????
keza Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 5 minut temu, AreK napisał: Pamiętacie o tym żeby podejść i się poznać???????? @AreK inaczej być nie może Mam nadzieję że się łatwo znajdziemy
alexander.p Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 [mention=373]AreK[/mention] inaczej być nie może Mam nadzieję że się łatwo znajdziemyoczywiście
YOBACK Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 Załóżcie białe koszulki, i napiszcie markerami swoje nicki
alexander.p Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 Dzisiejsza wizyta u @mx_nowicki dobiegła końca. Mega pozytywne wrażenia, dużo wiedzy teoretycznej i praktycznej. do dyspozycji maszyny FLEX, ROLLER, KRAUSS oraz mnogość past i padów. Paweł, wielki szacunek za zorganiczowanie tak bogatego MENU! prawdziwy sobotni Detail&Chill @AreK i resztę kolegów miło było poznać osobiście
Adaszek96 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 Dzisiejsza wizyta u [mention=1319]mx_nowicki[/mention] dobiegła końca. Mega pozytywne wrażenia, dużo wiedzy teoretycznej i praktycznej. do dyspozycji maszyny FLEX, ROLLER, KRAUSS oraz mnogość past i padów. Paweł, wielki szacunek za zorganiczowanie tak bogatego MENU! prawdziwy sobotni Detail&Chill [mention=373]AreK[/mention] i resztę kolegów miło było poznać osobiście Nie spotkałem czapki z literą "A" :DWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Adaszek96 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 zapomniałem :(Do następnego! :)Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Master kecav Opublikowano 26 Maja 2018 Master Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 3 godziny temu, alexander.p napisał: Dzisiejsza wizyta u @mx_nowicki dobiegła końca. Panowie (i Panie?), bez fotek się nie liczy
alexander.p Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 BANG!Chilllll backstagena fotki przy robocie nie było czasu ;)
Master kecav Opublikowano 26 Maja 2018 Master Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 9 minut temu, alexander.p napisał: BANG! Chilllll backstage na fotki przy robocie nie było czasu No i super. Teraz widać, że impreza była Dzięki za foty. p.s. Była wiedza, praca, zabawa, jadło, popitka, tłumy i pogoda - gratki. Trzecia fota od góry - lewy górny róg - nowe ADBL'e?
keza Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 2 godziny temu, alexander.p napisał: zapomniałem Dokładnie kolego @alexander.p miałeś być łatwo rozpoznawalny a tu . @Adaszek96 fajnie było kogoś poznać z forum @AreK bardzo pozytywnie zakręcony człowiek z dużą pasją, szacunek za działania które podejmujesz na rzecz wspierania innych Kolega @alexander.p opisał wszystko bardzo trafnie. Impreza zorganizowana na bardzo wysokim poziomie - Paweł super było - teoria + praktyka czego chcieć więcej BRAWO TY Mam nadzieję że następnym razem będziemy w większym gronie
Administrator AreK Opublikowano 26 Maja 2018 Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 Oj działo się!!! Najlepsze impreza w branży na jakiej byłem. Dziękuję wszystkim za spotkanie, za oklaski po prezentacji i za ciepłe słowa w czasie rozmów. Wasze wsparcie jest kolejnym dowodem na to ,że to co robię ma wielkie znaczenie. Dziś, dzięki Wam dostałem niesamowitego kopa żeby cisnąć dalej swoje zwariowane projekty, szkolić Was i pomagać młodym adeptom detailingu. Mamy prawie 1 w nocy. Zo 8 godzin rozpoczynamy kolejny projekt teamu we're4Detailing. Obserwujcie nasz fb. Będzie się działo. Będę Was zachęcał do wsparcia. Będą koszulki okolicznościowe z projektu, plakaty. Wszystko po to by pomóc kolejnemu, choremu dziecku!!!! Liczę na Was jak zawsze i pokażcie ,że #połączyłanaspasja
Karbo Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2018 @AreK gdyby tylko była możliwość, byłbym kolejnym młodzikiem który chciałby choć na chwilkę stanąć i pogadać. Z pewnością ilości wiedzy jakie zostały przekazane nie są do ogarnięcia w jeden dzień Nie mniej jednak nie musiałem chyba tam być, aby powiedzieć Ci że ciśnij w to dalej bo choćby dzięki Twoim postom i sugestiom miałem co robić od października, aby choć trochę przygotować się do tematu detalingu. Piona
Danielusinek Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 @AreK jak zwykle robicie świetną robote, ogląda się z przyjemnością, piąteczka
Rekomendowane odpowiedzi