Strus Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Podpytać chcę o dobrego, sprawdzonego lakiernika. Mam jedną opcję na razie i chcę coś do porównania. Najlepiej w samej Łodzi
PiterG Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 Podbijamy temat. Poszukuję bardzo dobrego fachowca, który zajmie się naprawa blacharsko lakiernicza. Nie musi być najtaniej. Ma być bardzo dobrze zrobione. Nie chcę poprawiać po dwóch trzech latach... Nie wspominajac po pół roku. Obszar - całe woj. łódzkie. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Gozdziu23 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 8 godzin temu, SylPio napisał: Podbijamy temat. Poszukuję bardzo dobrego fachowca, który zajmie się naprawa blacharsko lakiernicza. Nie musi być najtaniej. Ma być bardzo dobrze zrobione. Nie chcę poprawiać po dwóch trzech latach... Nie wspominajac po pół roku. Obszar - całe woj. łódzkie. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Konstantynów Łódzki Marcin plac wolności 16 albo 18, robi dobrze, tanio nie jest, i terminowo chujowo plus dłuuugo robi, bo spuszcza się tam gdzie tego nigdy nie zauważysz Oddałem tam do pomalowania cały samochód, do gołej blachy 3 podkłady, lakiery standox-a, pod czujnik, praktycznie bez szpachli, wszystko wyciagniete spoterem i pdr-em
PiterG Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 [mention=14586]Gozdziu23[/mention] Nie ukrywam, myślałem o wyciąganiu mojego błotnika spotterem bo nie chce cięcia i wstawiania nowego. Widziałem jakiś namiar w internecie ale jest... Plac wolności 58... firma Wasiak.O tą Ci chodziło ? Dzięki za odzew. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Gozdziu23 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 2 godziny temu, SylPio napisał: [mention=14586]Gozdziu23[/mention] Nie ukrywam, myślałem o wyciąganiu mojego błotnika spotterem bo nie chce cięcia i wstawiania nowego. Widziałem jakiś namiar w internecie ale jest... Plac wolności 58... firma Wasiak. O tą Ci chodziło ? Dzięki za odzew. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Nie, to nie to wasiak jest obok, tez robi dobrze ale nie az tak, ale tam to bardziej prestiżowa robota żeby się poakzać i nie do konca jest tak jak powinno, plac wolności 16- albo 18 na google mapsach pamietam jest taki park i na srodku tego parku po prawej stronie w bramie, miejsce nei pozorne ale umiejetnosci i wiedza bardzo duża + mega dobry sprzet, no i wiele sie pozmieniało od tych zdjec na google tak to gosc nie istnieje w internecie, na priv moge wyslac ci numer telefonu
Rekomendowane odpowiedzi