airbites Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 Kupiłem ten produkt, dobrze myje szyby ale....nie radzi z tłustym szybą przednią od środka. Zostawia smugi tłuste. Dwa razy wczoraj przednia szybę myłem, dziś pójdę jeszcze raz umyć szybę przednią.
D@ViD Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 @airbites a myjesz metodą na dwie fibry ?
airbites Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 Używam do wycierania ściereczki takie miękkie papierowe do wycierania.
D@ViD Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 kup mikrofibre waflowa lub chociaż "ścierkę do szyb" z rossmana 1
jolley Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Panowie porównywał ktoś jak wypada ww produkt z DM Glass Magic?
Grzechu23 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Oba działają bardzo dobrze, szybko odparowują, nie pozostawiają smug. DM ma przyjemniejszy zapach, ale cenowo drożej. Wybór należy do Ciebie 1
Qlimaxss Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 @Grzechu23 Ja kolega wyżej DM droższy Ale robi to samo co Tenzi. Ale plus dla @Detailer's Magic ze mają dwa rodzaje zapachów. Pamiętajmy ze detaling ma mam sprawiać radość a nie myśleć o myciu szyb jak i udręce. Dlatego ja wybieram DM aby sobie uprzyjemnic praca fajnym zapaaszkiem czy to Mandarynek czy innym slodkawym zapaszkiem . Bo tego Limited nie potrafię określić. 1
Rekomendowane odpowiedzi