zgoda150 Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Cześć, Czym wyciągacie piasek z wykładzin samochodowych? Odkurzacz mam Numatic George lecz nawet on nie daje rady z wciąganiem wbitego piasku w materiał. jakieś szczotki, końcówki do odkurzacza specjalne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malinek Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Ja zawsze jak jest bardzo powbijany piasek to wyczesuje wykładzinę twardą szczotką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fyox Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Szczotka może pomóc, jak ona nie da rady to tornador gun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterG Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Tornador to cos czego potrzebujesz. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kryman Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Szczotka druciana. Pro tip od @mx_nowicki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicaj Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Najtansza szczotka do toalety. W pepco masz za 4zl. Ucinasz część rączki, zakladasz na wiertarke/wkretarke i po problemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdroja0 Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 Odkurzanie bez tornadora to nie odkurzanie. Nawet jak mega dokładnie odkurzysz odkurzaczem to po podbiciu wykładziny tornadorem wyjdzie syf na wierzch. Ja na zmianę jadę odkurzaczem z tornadorem. Schodzi się na pewno dłużej niż przejechanie samym odkurzaczem ale jestem pewien ze wykładzina jest czysta, a nie ze wygada na czystą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balzac Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 Jeśli piasek jest mocno wbity w wykładzinę to szczotka lub sprężone powietrze z kompresora. Podnosi to piasek i wyciągasz odkurzaczem. Chyba największy problem pojawia się w autach po ,,budowlancach" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts