zgoda150 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 Cześć, Czym wyciągacie piasek z wykładzin samochodowych? Odkurzacz mam Numatic George lecz nawet on nie daje rady z wciąganiem wbitego piasku w materiał. jakieś szczotki, końcówki do odkurzacza specjalne?
Malinek Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 Ja zawsze jak jest bardzo powbijany piasek to wyczesuje wykładzinę twardą szczotką.
Fyox Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 Szczotka może pomóc, jak ona nie da rady to tornador gun.
PiterG Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 Tornador to cos czego potrzebujesz. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Kryman Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 Szczotka druciana. Pro tip od @mx_nowicki
kicaj Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 Najtansza szczotka do toalety. W pepco masz za 4zl. Ucinasz część rączki, zakladasz na wiertarke/wkretarke i po problemie.
Zdroja0 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2018 Odkurzanie bez tornadora to nie odkurzanie. Nawet jak mega dokładnie odkurzysz odkurzaczem to po podbiciu wykładziny tornadorem wyjdzie syf na wierzch. Ja na zmianę jadę odkurzaczem z tornadorem. Schodzi się na pewno dłużej niż przejechanie samym odkurzaczem ale jestem pewien ze wykładzina jest czysta, a nie ze wygada na czystą.
Balzac Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 Jeśli piasek jest mocno wbity w wykładzinę to szczotka lub sprężone powietrze z kompresora. Podnosi to piasek i wyciągasz odkurzaczem. Chyba największy problem pojawia się w autach po ,,budowlancach"
Rekomendowane odpowiedzi