Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oho, SG wprowadza na sezon nowe smarowidlo :-)

Na razie zbyt dużo info nie ma, ale już przedpremierowo można zobaczyć na targach/wystawach.
Patrząc wagowo na opakowanie to nie wiem czy jest tam 100 g

a700f3a184b298339c565a861d797cdf.jpg&key=5816f2e8bdf349f2220c73ebfceedf5db8c961f672eba00dd1d4f4ea11f36962

Opublikowano
29 minut temu, Grzechu23 napisał:

Coś mi się właśnie obiło o uszy, no ale miejmy nadzieję że tym razem to nie jest jedynie zmienione opakowanie

Pachnie tak samo :P kto wie ładnie zapakowany już miałem w ręce

Opublikowano

Ooo kiedyś ich pytałem co z tym woskiem to mówili, że pojawi się znów o lepszych właściwościach i w nowym opakowaniu. Trzeba sprawdzić ;)

Opublikowano

Jeżeli ma to być propozycja SG na zimę to patrząc na pojemność, cenę i deklarowaną trwałość to ciężko mu będzie z np. Fusso. :unsure: No chyba, że oferuje lepszy wygląd

Opublikowano

Jak to będzie wyglądało tak jak ich naturalny Beads to ja podziękuję. Za te pieniądze mam hybrydowego Bilt Hamber'a DSW, o jego jakości nie muszę mówić, bo sam się broni :)

Opublikowano
22 minuty temu, zdanek napisał:

Za te pieniądze mam hybrydowego Bilt Hamber'a DSW, o jego jakości nie muszę mówić, bo sam się broni

No to racja. Kasa podobna, a DSW jest świetnym woskiem.

Ale dajmy się mu wykazać... :)  

Opublikowano

Mam dsw I SG pewnie też kupię :)

Tylko akurat bliżej końca zimy to warunków ekatramalnych za bardzo nie będzie teraz :)

Ale czuję że porównam je ku następnej zimie :D ( chociaż wiosny też nie wykluczam ) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z racji czyszczenia felg postanowiłem przetestować SG Extreme Wear Wax ;) Wosk dostajemy w ładnie zapakowany boxie . W środku znajduję się wiadome wosk , aplikator gąbkowy i instrukcja .
Po otwarciu czuć zapach cynamonu , podczas aplikacji czuć dosyć intensywnie .
Aplikacja i docieranie banalnie proste więc nikt nie będzie miał problemów (dziś 25st więc ciepło :D ) .
Co do trwałości za krótki czas żeby się wypowiedzieć .

Postaram się w niedługim czasie wrzucić Extreme Wear Wax na lakier :)

Parę fotek + filmik po aplikacji :)

DSC_0118.jpg

DSC_0120.jpg

DSC_0122.jpg

DSC_0125.jpg

DSC_0182.jpg

DSC_0187.jpg

DSC_0188.jpg

DSC_0189.jpg

DSC_0190.jpg

Opublikowano

Podoba mi się , że wosk jest fajnie zapakowany z aplikatorem , cena interesująca , tylko kibicować by dobrze wypadł u Grześka .

ADBL , patrz i  wyciągaj wnioski :)

Opublikowano
1 godzinę temu, yacek _b napisał:

ADBL , patrz i  wyciągaj wnioski :)

W dniu 17.03.2018 o 10:52, maciek-drummer napisał:

Poprzednia wersja tego wosku to była totalna porażka...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ktoś to smarowidło testował w okresie zimowym. Czy jest w stanie to u nas poleżeć w zimie i nie paść. Czy jednak dołożyć parę pln i soft. Choć chciało by się Polski biznes poprzeć.

• 1 rok później...