kolargol Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 ok, w takim razie wypróbuję, tester powinien wystarczyć dzięki
Administrator Evo Opublikowano 30 Maja 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Ten tester rozumiem jest w postaci nierozcieńczonej, tak ?
kolargol Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 z tego co widziałem w opisach w sklepach to nic nie ma o rozcieńczeniu, przykładowo przy testerze apc poorboy's była taka wzmianka, więc chyba nie jest ale trzeba by dopytać sprzedających
firmek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zastanawialem sie nad odswiezeniem tapicerki. Zakladajac, ze tapicerka nie jest w zlym stanie. Chodzi raczej o kurz ktory nazbieral sie przez lata, miejscami gdzie padal deszcz zrobily sie lekkie plamy - cos jak by oczka. Wiem, ze dobrym rozwiazaniem bylo by po prostu upranie. Z drugiej strony zastanawiam sie czy w przypadku nie duzego zabrudzenia np Autoglym Interior Shampoo dalby rade. Przegladalem watek na DW: http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... post975430 Zastosowana tam metoda: - spryskac AG IS - przetrzec nawilzona woda gabka - przetrzec nawilzona woda szmatka - osuszyc pulchna, mikrofibra jak i rezultat wyglada calkiem sensownie. Warto probowac czy od razu brac sie za odkurzacz?
Marco Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Warto probowac?Testowałem IS i naprawdę nieźle daje sobie radę. Ale tylko z niewielkimi zabrudzeniami czy brudnymi zaciekami. Jednakże zawsze warto skorzystać z odkurzaczy aby ten zmiękczony brud wyciągnąć ,a nie wcierać go w materiał.Do takiego szybkiego odświeżenia jak najbardziej się nadaje. W moim przekonaniu trochę za bardzo się pieni,ale w sumie zaraz wsiąka wiec to nie żadna wada. Uwaga:okrutnie śmierdzi wiec raczej stosować w wentylowanym pomieszczeniu bądź na powietrzu. Bardzo dobrze domywa wszelkie tworzywa wewnątrz.Jako APC jest idealny
Detailers Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Testowałem ostatnio takie ustrojstwo http://img14.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1057519845 i szczoteczkę do zębów medium. Do aplikatora wlałem mieszankę MPC i Zoom od LOC. Fotele robiło się elegancko ; na dywany nic specjalnego ale ok. Ogólnie
yunivers Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Koledzy powiedzcie mi bo jak wiecie welur szybko obłazi w różnego rodzaju włosy,kurz,sierść itp. i czym się tego pozbyć,bo samo odkurzanie nic nie daje
maluch Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Rolka do czyszczenia ubrań. Może być ta z Ikei.
Yasiek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 znajomy używa takiej rękawicy: wiem, że kiedy walczył szczotką do usuwania sierści (taką gumową) i też dawało radę
danielek. Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 To może teraz pytanie z nieco innej beczki. Czym podkleić welurowy materiał na boczkach ? Odkleił się w miejscu oparcia łokcia Czy kleje w sprayu np firmy APP lub Boll dadzą radę i nie przesiąkną przez materiał ?
Salwinek91 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 danielek., ja APP bodajże podklejałem podsufitkę w aucie. I powiem tak, daje rade tylko trzeba uważać z nim. Jest to klej na jakimś rozpuszczalniku i po psiuknięciu nim musisz odczekać parę minut żeby to odparowało bo inaczej przykładając materiał do kleju wyjdzie plama. Jak coś to pytaj postaram się coś podpowiedzieć
danielek. Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 W instrukcji APP jest napisane żeby spsiukać obydwie powierzchnie klejone i odczekać 5 min i dopiero je ze sobą łączyć. Jak wygląda pod względem trwałości w czasie upałów lub mrozów?
Salwinek91 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 To ja ci radzę żebyś spsiukał tylką tą drugą część a nie materiał, bo na materiale może zostać plama. Co do trwałości to za bardzo się nie wypowiem bo robiłem to w czerwcu a w sierpniu auto się sprzedało ale przez ten czas na słońcu cały czas stało i się trzymało
damian87 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 ja korzystałem z bonaterm i jestem zadowolony z wyników. Masz wersje na pędzel i na natrysk ale czym to się różni nie mam pojęcia
danielek. Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Przetestuje APP w sprayu zobaczymy co jest wart
Rekomendowane odpowiedzi