Rafał1995 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Cześć, szukam dobrego lakiernika z Warszawy lub okolic. Nie musi być tanio, nie musi być super szybko, ma być dobrze. Mam nadzieję że pomożecie.
czyzu6491 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Obecnie mój samochod stoi w "twin garage" blacharstwo i lakiernictwo na super poziomie, jedyne co to do końca lutego muszę czekać aż zrobią
Rafał1995 Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 @czyzu6491 Dzięki. Podstawiłeś do nich auto tak na ślepo, czy widziałeś ich robotę?
czyzu6491 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Robote widziałem a przy okazji to zaprzyjaźniony warsztat mechaników
slaby Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 W piątek odbieram od nich auto zobaczymy jak wyjdzie.
Moderator krd Opublikowano 12 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 @Rafał1995, ja polecę ASO Kometa na Płowieckiej. Oddawaliśmy tam Golfa w czarnej perle LC9Z dwa razy. Temat pierwszy to wymiana błotnika przód - malowanie na ostro bez cieniowania elementów. Sprawa druga to zderzak tył. W obydwu robotach wyszło perfekcyjnie. Mora jak fabryczna, odcień dobrany idealnie, że nie zauważysz różnicy w żadnym świetle. Fakt, że za element liczą sobie chyba 800zł, ale nas to zbytnio nie interesowało przy OC 1
lolomanolo Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Ja polecam Ford Lipski. Dwa razy robili mi rs'a w kolorze ultimate green i nawet handlarz się nie skapnął, a ten kolor to prawdziwa zmora dla lakierników. 1
slaby Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 krd, 800 zł to sporo jak za element ale przy OC to jest bez znaczenia.
Moderator krd Opublikowano 13 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 @slaby, było pytanie o dobrego, a nie taniego
slaby Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2018 Odebrałem autko od twin garage malowałem zderzaki jestem zadowolony mogę naprawdę polecić. Bez naciągania i fachowo.
Rafał1995 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 Dzięki wszystkim za odpowiedź. Auto robiłem w Bieniewicach pod Warszawą w PHU Autocentrum Sławomir Steleblak i każdemu gorąco polecam. Kolor nie odróżnia się, robota wykonana bardzo dobrze, ziarno na lakierze jest jak fabryczne, a i struktura lakieru jest na prawdę ładnie wylana (dodam że czarna perła w Hondzie to również zmora lakierników, szczególnie tych z ASO w Markach). Ceny są przystępne jak za tak fachową usługę. I chyba to co najważniejsze, kontakt z właścicielem jest świetny, nie robi problemów, mówi jak jest i jest bardzo czasowy. A i dziękuję koledze z forum, który podesłał mi namiary na ten zakład.
acidmk Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 Szukam kogoś kto zajmuje się malowaniem plastików w okolicach Wawy. Potrzebuję pomalować kilka elementów na czarno. Macie może kogoś takiego?Dzięki z góry :-Dpozdrawiam, acidmk
Kaban Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2020 Pozwolę sobie odkopać temat :) Szukamy lakiernika, chętnie blisko Warszawy ale za dobrym artystą pojedzie się i w całe mazowieckie. Wiem, że uzyskanie równomiernej struktury, identycznego odcienia to kwestia chęci i umiejętności. Niektórzy z Was prowadzą studia detailingowe i widują różne 'robótki'. Macie kogoś wartego polecenia?
szwykowskov Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zostawiam dla potomnych: Raszyn, Niska 17 - pewnie zależnie od okresu i ilości zleceń z ubezpieczenia (one chyba mają pierwszeństwo) czeka się dość długo. Robione były tam dwukrotnie ode mnie dwa auta. Na ponad 20letniej Maździe nie widziałem, żeby nowo położony lakier jakkolwiek różnił się od fabrycznego, po ponad roku nic się nie dzieje z nim nie dzieje. Na drugim również wszystko wygląda bardzo dobrze. Obecnie cena za malowanie elementu 600-800 złotych, także niezbyt tanio, ale jeżeli chodzi o jakość jest naprawdę super.
Rekomendowane odpowiedzi