Dgchannel Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 Temat chciałbym rozpocząć od pytania do Was odnośnie informacji o marce herrenfahrt, wiem, że w naszych sklepach dostępna jest od niedawna ale z opisów wnioskuję, że to coś na wzór swisvax'a czy zymöl'a. Jestem Ciekaw ponieważ podczas szukania odpowiedniego zestawu maszyny da Rupes lhr15 mark2 trafiłem na sety, które poza polerką mają pasty i mikrofibry ww. marki, przyznam, że opcja ta najbardziej mi odpowiada bo maszynę mam zamiar używać z cleanerem essence więc oryginalnych past nie potrzebuję a cena jest jak za samą polerkę w pl. Wstawiam link do strony i mam nadzieje, że nie łamię przepisów: https://herrenfahrt.com/de_en/rupes-lhr15-mark-ii-welcome-set Jak oceniacie taki set?
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Essence to słaby podkład pod sam wosk z moich obserwacji. 25g wosku to trochę mało. Firma raczej bez tradycji i chyba jej bliżej kategorią do AF niż SV czy Zymola - na stronie firmy info, że założyło ją dwóch młodych gości, raczej doświadczenia w tworzeniu wosków tak dużego nie mieli. No i patrząc na filmiki na YT to jakieś strasznie słabe krople ma ten wosk nawet po aplikacji.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 19 Grudnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 wosk mega wymagający zarówno w aplikacji jak i docieraniu raczej nie dla nie wprawionego pasjonaty, jeśli jesteś zainteresowany mogę odsprzedać mało używany zestaw za sporo mniejszą kasę
Dgchannel Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 @e36ace zależy mi najbardziej na maszynie najlepiej z torbą, wosk to tylko dodatek, który nie jest mi niezbędny bo pewnie nawet nie zostałby w najbliższym czasie użyty z choćby powodu pory roku.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 20 Grudnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Kumam w sumie cena za zestaw dobra
Rekomendowane odpowiedzi