gnusmaskrk Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Panowie czy jesteście w stanie polecić myjnie ręczną w Krakowie, gdzie auto umyją solidnie i nie trzeba będzie pokazywać palcem po robocie, gdzie nie domyli? Mam już dość tego niedomytych progów, nieumytego lusterka wstecznego itp. Testowałem kilka myjni na Ruczaju i niezależnie czy biorą 50 czy 100 zł to jeszcze nigdy nie było tak, żebym w ciągu 10 sekund od wejścia do auta nic nie zauważył Kuba
Treys Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Kraków to KURO Detailing ew w Wieliczce Detailingservice
paperson Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Panowie czy jest w Krakowie jakiś detailingowy sklep stacjonarny?
Grzechu23 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 @paperson nasz partner z forum Sklep DeepGloss ul. Witkowicka 15 1
Pit_Krk Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 DeepGloss to sklep internetowy, bez możliwości odbioru osobistego. W Krk jest m.in. shiningcar, detailer (internetowy, ale z możliwością odbioru), tuningkinz, motochemia (co prawda nie stricte detailingowy, ale asortyment bardzo szeroki). 1
paperson Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dzięki @Grzechu23 @Pit_Krk Jestem przez tydzień Krk na konferencji... i może coś sobie przywiozę z Małopolski
daniels Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 podjedz do shiningcar, mają dobre zaopatrzenie, znajdziesz co bedziesz potrzebował
Satanista Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 @gnusmaskrk Wpadnij na Kobierzyńską 124. Cały proces trwa około dwóch godzin. Odezwij się na PM, dam Ci namiar do siebie. Paru forumowiczów wpadło i zostało na dłużej...
gnusmaskrk Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 Treys - a jak już piszesz o Wieliczce to znalazłem tam jeszcze Autoklinika. Jakie opinie? Satanista - byłem już
kubik Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Na siewnej 30 jest myjnia z opcją mycia na dwa wiadra (rękawice carpro i wszystko ph neutral) i bezdotykowe suszenie. Jak ktoś ma powłokę lub chociaż wosk to super sprawa
kempus Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 @kubik załatwiłbyś jakiś rabat na forum to pewnie częściej ktoś by się tam pojawiał chciałem nawet dziś tam podjechać, ale brak terminów.
kubik Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Nie ma problemu,zagadam z właścicielem ,dam znać Edit: Zagadałem na hasło ,,Giżycko" rabat 10 %
kempus Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 @kubik Na pewno co jakiś czas wpadnę na mycie, a i chętnie wypiorę na wiosnę.
kier Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Testowałem już różne sposoby i fakt jest taki, że nie ma lepszego sposobu mycia samochodu niż myjnia ręcznia. Żadne tam myjnie bezdotykowe, myjnie wewnętrzne - trzeba po prostu poświęcić tą godzinę lub dwie i doprowadzić auto do stanu używalności. Nie ma innego wyjścia i tyle. Proponuję tutaj jeszcze sprawdzić: http://kursrajdowy.org.pl/nowoczesna-myjnia-reczna-dla-kazdego-samochodu/
Rekomendowane odpowiedzi