Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, jeśli latasz Fluffym, to Silk zaskoczył by Cię tym co zostawia na lakierze :shock: (zbiera wszystko)
A znając GOOD/WORK STUFF jakość Monstera będzie bardziej niż dobra :)  I nie będziesz żałował żadnej złotówki podczas pracy Monsterem 

Opublikowano

Jeśli to są bliźniacze firbry Lotusa tak mi się zdaje, to samo wykonanie tylko inne kolory a testowałem je już jakiś czas temu to będzie petarda Panowie :) mam i polecam !

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 9.12.2017 o 10:18, Good Stuff napisał:

Ręczników starczy dla wszystkich.

Dobra, to teraz czekam na info kiedy wjedzie nowa partia, bo podobno coś się przytkało 😁

• Dystrybutor
Opublikowano

@Bullitt Zrobiliście nam miłą niespodziankę! Zresztą nie tylko z Monsterem. Myśle ,że są jeszcze w Polsce sklepy gdzie go dostaniecie ( przynajmniej tak mi się wydaje ).

Uzupełnienie braków będzie pod koniec Czerwca. Nowa Partia będzie też troszkę inna 😄 

Work stuff-hot embossment#2.jpg

• Lubię to 3
  • Okay 2
Opublikowano

Troszkę wtopa - chciałem w weekend kupić koledze który powoli, powoli się wciąga, a tu szok nie ma ręcznika 😭 (ale zapach bumblebee rekompensuje tą stratę i 200ml jutro będzie u niego 🙂
ale co się odwlecze, to ... poczeka, kupi się pewnie jak już będzie 😉 

• Lubię to 1