kursien Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Powiem tak, jeśli latasz Fluffym, to Silk zaskoczył by Cię tym co zostawia na lakierze (zbiera wszystko) A znając GOOD/WORK STUFF jakość Monstera będzie bardziej niż dobra I nie będziesz żałował żadnej złotówki podczas pracy Monsterem
Treys Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 Jeśli to są bliźniacze firbry Lotusa tak mi się zdaje, to samo wykonanie tylko inne kolory a testowałem je już jakiś czas temu to będzie petarda Panowie mam i polecam ! 1
paperson Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 Po części dzięki koledze @Tomas22 mogłem przeprowadzić test porównawczy ręczników do osuszania. Brawo @Good Stuff
Strus Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 Nie było pytania Można post usunąć
Bullitt Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 W dniu 9.12.2017 o 10:18, Good Stuff napisał: Ręczników starczy dla wszystkich. Dobra, to teraz czekam na info kiedy wjedzie nowa partia, bo podobno coś się przytkało
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 @Bullitt Zrobiliście nam miłą niespodziankę! Zresztą nie tylko z Monsterem. Myśle ,że są jeszcze w Polsce sklepy gdzie go dostaniecie ( przynajmniej tak mi się wydaje ). Uzupełnienie braków będzie pod koniec Czerwca. Nowa Partia będzie też troszkę inna 3 2
CoolBreeze Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 Godzinę temu, Good Stuff napisał: Nowa Partia będzie też troszkę inna Wrrrr... @Good Stuff ,dacie radę stuningować Monstera Mk I jak go wam podeślę?
kursien Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 @CoolBreeze hahaha, dobry powód aby zakupić drugi hmm... Panowie @Good Stuff ale żeby w szczycie sezonu zrobić sobie miesięczną dziurę.. ale wtopa
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 @kursien @kursien Eee tam wtopa ,w sumie to ogromny sukces ,który przerósł nasze oczekiwania
kursien Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 Troszkę wtopa - chciałem w weekend kupić koledze który powoli, powoli się wciąga, a tu szok nie ma ręcznika (ale zapach bumblebee rekompensuje tą stratę i 200ml jutro będzie u niego ) ale co się odwlecze, to ... poczeka, kupi się pewnie jak już będzie 1
Rekomendowane odpowiedzi