kojak Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Niczym nie zaskoczę i nie napiszę nic więcej niż poprzednicy,bo się już nie da. Bardzo fajny,ciekawy i obszerny materiał. Aż się miło ogląda takie relacje. Wszystko ładnie opisane co,czym,jak i gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 A mi sie wydaje, że on chciał babci po prostu pokazać na co jest wydawana ta kasa, którą od babci właśnie dostaje, a przy okazji znów jakąś kasę na kosmetyki dostać, by nie było, że z domowego budżetu podbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek600kv Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 świetny reportaż. Panda wyglada lepiej jak by wyjechała z salonu moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Fajnie wyszło Mnie najbardziej zaciekawił ten Glass Polish z gąbeczko-rękawicą Jak się tym pracuje...? Miło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globy Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Suuuper, jesteś moim idolem Jeśli nie ma praw autorskich, to lada dzień wykorzystam cały proces na swoim aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Przeglądałem archiwalne wpisy w tym wątku i jak dotarłem do Twojego... ...to jeden z najlepiej przedstawionych projektów. No i ilość pracy i zaangażowania włożone w to autko robią wrażenie. Podobnie jak efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Przeglądałem archiwalne wpisy w tym wątku i jak dotarłem do Twojego... ...to jeden z najlepiej przedstawionych projektów. Dzięki , starałem się jak mogłem No i ilość pracy i zaangażowania włożone w to autko robią wrażenie. Podobnie jak efekty Wbrew pozorom dużo pracy przy tym aucie nie było - wszak to prawie nowy samochód, który z garażu wyjeżdża maksymalnie 1-2x w miesiącu. Najbardziej czasochłonne było zdejmowanie kół i mycie wnęk nadkoli wraz z osprzętem zawieszenia ( wahacze, kolumny McPhersona). Poza tym reszta czynności jakie przy nim wykonywałem to dla mnie sama przyjemność Wkrótce mam zamiar dokonać pełnego treatmentu wnętrza Pandy - także relacja zostanie wzbogacona o kolejne fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 27 Maja 2010 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 "Wkrótce mam zamiar dokonać pełnego treatmentu wnętrza Pandy - także relacja zostanie wzbogacona o kolejne fotki" Wtedy to ta strona z relacją będzie się ładować 1h Ale warto poczekać - profesjonalna robota i relacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Drugi mój faworyt, kawał roboty i do tego super relacja z całego przebiegu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas_UK Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Fotorelacja pierwsza klasa, naprawdę kawał dobrej roboty Jeden z najlepszych tematów w "Pokaż swój blask" swoją drogą ciekawe co myśleli sobie sąsiedzi kiedy widzieli Cię szorującego prawie 10h auto trzymającego w drugiej ręce aparat, którym robiłeś dziesiątki zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Sąsiedzi pewnie mysleli ze zwarjował Naprawde dobra robota ,babcia powinna byc bardzo dumna z wnusia a sąsiadami sie nie przejmuj ,na mnie tez się zawsze patrzą jak na debila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 AutoBrite G101 w stężeniu 1:4 Mozna ten preparat kupić w polskich sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 AutoBrite G101 w stężeniu 1:4 Mozna ten preparat kupić w polskich sklepach Owszem można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKu Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Turzol a odnośnie pianownicy bo są dwie fotki. Wlałeś sam koncentrat piany i potem go rozrobiłeś ? 1:3 z wodą ? Po co dawałeś pianę opryskiwaczem przed pianą z pianownicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Turzol a odnośnie pianownicy bo są dwie fotki. Wlałeś sam koncentrat piany i potem go rozrobiłeś ? 1:3 z wodą ? Po co dawałeś pianę opryskiwaczem przed pianą z pianownicy ? Proporcje to 50ml piany ValetPro i 950ml wody (ważne żeby była to woda ciepła) Piana z opryskiwacza jako prewash czyli mycie wstępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKu Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 A używałeś może Valet Pro z opryskiwacza ? Wychodzi śnieżek ? A z korekty jesteś zadowolony ? Ja chcę użyć Meguiars Ultimate Compound lub MEGUIARS SWIRLX Co do wnętrza to na razie nie działałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 A używałeś może Valet Pro z opryskiwacza ? Wychodzi śnieżek ? Nie używałem do tego piany Valet Pro z opryskiwacza, nie ma to większego sensu w przypadku posiadania profi pianownicy. Prewash stosuje niezmiernie rzadko- tylko w przypadku mega-zabrudzonego auta, po to żeby nieco zmiękczyć brudny nalot na aucie, błoto itp. A z korekty jesteś zadowolony ? Ja chcę użyć Meguiars Ultimate Compound lub MEGUIARS SWIRLX W przypadku tego projektu, cieżko mówić o korekcie lakieru . Celem było tylko odświeżenie powłoki lakieru. Tutaj AutoGlym SRP sprawdził się bdb Co do wnętrza to na razie nie działałeś ? Pozostawiam ten temat na cieplejsze dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKu Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ok naładuj baterie do aparatu żeby dużo fotek strzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Lipca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Odswiezam troche ten temat. Jest to najlepsza relacja jaka tutaj ogladalem. Wszystko dokladnie pokazane i opisane. To co uzyles do tej pracy i efekt! PIEKNA ROBOTA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi