Funky Witch Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Cześć, Jak słusznie koledzy zauważyli wprowadziłem pewien chaos w temacie "krwawiąca felga". Przepraszam i już naprawiam powstałą ku.pę Szukam 4 osób do przeprowadzenia testu Funky Witch Blue Blood. Zasada jest prosta: 10 dni na test Listę chętnych zamykam we wtorek o 20:00. Oto list przeniesiona z tematu "krwawiąca Felga": 1. Domel 2. CoolBreeze 3. paperson 4. Michał126. Pochłaniam każdą ilość dobrych deironizerów. Pole do pracy im zawsze znajduję, przeważnie u teściowej. 5. Gesiu_15 6. Fyox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 1. Domel 2. CoolBreeze 3. paperson 4. Michał126. Pochłaniam każdą ilość dobrych deironizerów. Pole do pracy im zawsze znajduję, przeważnie u teściowej. 5. Gesiu_15 6. Fyox 7. KapselK - letnie do ogarnięcia będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk14 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 1. Domel2. CoolBreeze3. paperson4. Michał126. Pochłaniam każdą ilość dobrych deironizerów. Pole do pracy im zawsze znajduję, przeważnie u teściowej.5. Gesiu_156. Fyox7. KapselK - letnie do ogarnięcia będą8. Patryk14 - akurat całego wcześniejszego irona zuzylem na swoje auto a znajdzie się kilka felg do odszczurzenia. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammster Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 1. Domel 2. CoolBreeze 3. paperson 4. Michał126. Pochłaniam każdą ilość dobrych deironizerów. Pole do pracy im zawsze znajduję, przeważnie u teściowej. 5. Gesiu_15 6. Fyox 7. KapselK - letnie do ogarnięcia będą 8. Patryk14 - akurat całego wcześniejszego irona zuzylem na swoje auto a znajdzie się kilka felg do odszczurzenia. 9. Hammster - mam miejsce, chęci i produkty konkurencji do porównania. Wysłane z mojego Black Berserkera S80 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk13 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 1. Domel 2. CoolBreeze 3. paperson 4. Michał126. Pochłaniam każdą ilość dobrych deironizerów. Pole do pracy im zawsze znajduję, przeważnie u teściowej. 5. Gesiu_15 6. Fyox 7. KapselK - letnie do ogarnięcia będą 8. Patryk14 - akurat całego wcześniejszego irona zuzylem na swoje auto a znajdzie się kilka felg do odszczurzenia. 9. Hammster - mam miejsce, chęci i produkty konkurencji do porównania. 10. eryk13 - a co mi tam może akurat uda się coś przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzu6491 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 1. Domel 2. CoolBreeze 3. paperson 4. Michał126. Pochłaniam każdą ilość dobrych deironizerów. Pole do pracy im zawsze znajduję, przeważnie u teściowej. 5. Gesiu_15 6. Fyox 7. KapselK - letnie do ogarnięcia będą 8. Patryk14 - akurat całego wcześniejszego irona zuzylem na swoje auto a znajdzie się kilka felg do odszczurzenia. 9. Hammster - mam miejsce, chęci i produkty konkurencji do porównania. 10. eryk13 - a co mi tam może akurat uda się coś przetestować 11. czyzu6491 - białe felgi całą prawdę pokażą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 1. Domel 2. CoolBreeze 3. paperson 4. Michał126. Pochłaniam każdą ilość dobrych deironizerów. Pole do pracy im zawsze znajduję, przeważnie u teściowej. 5. Gesiu_15 6. Fyox 7. KapselK - letnie do ogarnięcia będą 8. Patryk14 - akurat całego wcześniejszego irona zuzylem na swoje auto a znajdzie się kilka felg do odszczurzenia. 9. Hammster - mam miejsce, chęci i produkty konkurencji do porównania. 10. eryk13 - a co mi tam może akurat uda się coś przetestować 11. czyzu6491 - białe felgi całą prawdę pokażą 12. Malinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykmm Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 1. Domel 2. CoolBreeze 3. paperson 4. Michał126. Pochłaniam każdą ilość dobrych deironizerów. Pole do pracy im zawsze znajduję, przeważnie u teściowej. 5. Gesiu_15 6. Fyox 7. KapselK - letnie do ogarnięcia będą 8. Patryk14 - akurat całego wcześniejszego irona zuzylem na swoje auto a znajdzie się kilka felg do odszczurzenia. 9. Hammster - mam miejsce, chęci i produkty konkurencji do porównania. 10. eryk13 - a co mi tam może akurat uda się coś przetestować 11. czyzu6491 - białe felgi całą prawdę pokażą 12. Malinek 13. kamykmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 1. Domel 2. CoolBreeze 3. paperson 4. Michał126. Pochłaniam każdą ilość dobrych deironizerów. Pole do pracy im zawsze znajduję, przeważnie u teściowej. 5. Gesiu_15 6. Fyox 7. KapselK - letnie do ogarnięcia będą 8. Patryk14 - akurat całego wcześniejszego irona zuzylem na swoje auto a znajdzie się kilka felg do odszczurzenia. 9. Hammster - mam miejsce, chęci i produkty konkurencji do porównania. 10. eryk13 - a co mi tam może akurat uda się coś przetestować 11. czyzu6491 - białe felgi całą prawdę pokażą 12. Malinek 13. kamykmm 14. Grzechu23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacholekck Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 1. Domel 2. CoolBreeze 3. paperson 4. Michał126. Pochłaniam każdą ilość dobrych deironizerów. Pole do pracy im zawsze znajduję, przeważnie u teściowej. 5. Gesiu_15 6. Fyox 7. KapselK - letnie do ogarnięcia będą 8. Patryk14 - akurat całego wcześniejszego irona zuzylem na swoje auto a znajdzie się kilka felg do odszczurzenia. 9. Hammster - mam miejsce, chęci i produkty konkurencji do porównania. 10. eryk13 - a co mi tam może akurat uda się coś przetestować 11. czyzu6491 - białe felgi całą prawdę pokażą 12. Malinek 13. kamykmm 14. Grzechu23 15. pacholekck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 1. Domel 2. CoolBreeze 3. paperson 4. Michał126. Pochłaniam każdą ilość dobrych deironizerów. Pole do pracy im zawsze znajduję, przeważnie u teściowej. 5. Gesiu_15 6. Fyox 7. KapselK - letnie do ogarnięcia będą 8. Patryk14 - akurat całego wcześniejszego irona zuzylem na swoje auto a znajdzie się kilka felg do odszczurzenia. 9. Hammster - mam miejsce, chęci i produkty konkurencji do porównania. 10. eryk13 - a co mi tam może akurat uda się coś przetestować 11. czyzu6491 - białe felgi całą prawdę pokażą 12. Malinek 13. kamykmm 14. Grzechu23 15. pacholekck 16. david2888 - letnie do ogarnięcia po sezonie. Nigdy nie poczuł deironia od środka, bo w takim stanie kupilem auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrozdekPL Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 DrozdekPL - chętnie przetestuje w podanym rozcieńczeniu , i porównam do D-Toxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky Witch Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 O kontakt z bazą proszę: 1. Domel 2. CoolBreeze 3. Michał126 4. czyzu6491 Niedługo nowe testery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ta da!!!! Zestaw do miziania felg już na półce W weekend będę dbał o koła i testował dostarczony towar. Stay tuned @Funky Witch dzięki za próbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzu6491 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Paczka doszła Jak dobrze pójdzie to jutro będzie test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky Witch Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Super Panowie! Czekam na testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Coś jasny ten blue blood. Mój jest niebieski, jakaś zmiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 1 minutę temu, grabek246 napisał: Coś jasny ten blue blood. Mój jest niebieski, jakaś zmiana? Producent pisał że już nie będzie niebieski a biały przez co ma być tańszy Siła podobno ta sama w czyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky Witch Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Siła dokładnie ta sama, barwnik nie wytrzymywał kontaktu z UV. Był testowany na promienie słoneczne ale (UWAGA) okazało się, że okno w biurze dostawcy jest z ochroną UV i jakoś się to okazało jak już poszła partia towaru. Takie rzeczy tylko w Funky Witch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzu6491 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Testy poszły wyjątkowo sprawnie więc zabieram się od razu za opisanie niebieskiej tzn białej wiedźmy Testerek przyszedł w ilości około 70-75ml a na podwójne bardzo obfite opryskanie felgi o dość niewdzięcznym kształcie zużyłem 40ml Felgi myte na zewnątrz przy temperaturze 6 ℃ Do testów postanowiłem poszukać konkurentów, wybrałem CarPro ironX(Lemon) oraz sprawdzony Vampire liquid od ADBL po wylewie Zanim przejdę do testu właściwego zauważyłem bardzo przyjemną cechę irona od wiedźmy czyli najmniej drażniący zapach spośród całej trójki. Było to niewątpliwie zaskoczeniem ponieważ faworytem miał być ironX Lemon który rzekomo pachnie cytryną a w rzeczywistości śmierdzi jak normalna wersja tylko przebija sie gdzieś trochę chemicznej cytryny rodem z publicznej toalety No to zaczynamy Kilka fotek stanu felg Nie myte 3 tygodnie i zrobione jakieś 700 km Zaczynamy od Funky Witch obfity oprysk całej felgi i tak wygląda sytuacja po 30 sekundach a tutaj po 3 minutach Teraz czas na lidera rynku: CarPro IronX To co widać to obfite krwawienie już po 30 sekundach od opryskania felgi a Tak się ma sytuacja po 3 minutach No i ostatni konkurent: Vampire Liquid ADBL 30 sekund po nałożeniu również dość mocne krwawienie i po 3 minutach Felgi płuczemy bez dotykania się pędzelkiem do felg a następnie po chwili aż felga przeschnie aplikujemy ponownie środek na każdą z felg Funky Witch - zero krwawienia i bardzo dobrze domyte felgi CarPro - tutaj krawienie się pojawiło i feldze troche zabrakło do czystości ADBL - tutaj również krwawienie się powtórzyło i nie poradził sobie w zakamarkach Po drugiej aplikacji każda z felg wypędzelkowana i opłukana pod wysokim ciśnieniem tutaj wszystkie felgi były czyste i nie występowały różnice Podsumowanie : 1) Zapach Tak jak już wspominałem powyżej w tej kwestii wygrywa według mnie iron od Funky Witch. Na świeżym powietrzu gdzie przeprowadzany był test najmniej drażnił nos. W zamkniętym pomieszczeniu ta kwestia może mieć większe znaczenie. Zarówno CarPro jak i ADBL po prostu śmierdzą, kolejną osobą przychylną tej opinii był brat patrzący co ja wyprawiam w tych niesprzyjających warunkach pogodowych 2) Siła domywania Myślę, że ten podpunkt można rozbić na dwa kolejne czyli 2.1) domywanie bezdotykowe 2.2) domywanie po pędzelkowaniu 2.1) Funky Witch - środek użyty był nierozcieńczony czyli w najbardziej skoncentrowanej formule. Rozcieńczalność wiedźmy ma swoje zalety, na pewno podczas regularnych myć felg można spokojnie rozrabiać produkt nawet w proporcji 2:1, szczególnie gdy mamy ze sobą szczotkę do felg/pędzelek. Nierozcieńczony produkt jest idealnym wyborem na szybkie akcje bezdotykowe typu piana, oprysk felg, spłukanie i do domu. Iron bezdotykowo umył felgę najlepiej.Jest to zapewne zasługą skoncentrowanego produktu oraz prawdopodobnie kwasowego odczyny ph co wyklucza go z możliwości usuwania zanieczyszczeń metalicznych z lakieru oraz felg polerowanych CarPro - tutaj lekkie zaskoczenie, z produktu dawno nie korzystałem ( na potrzeby testu nabyty nowy) i oprócz ogólnego dobrego domycia, w zakamarkach i na końcu ramion zostało trochę nierozpuszczonych zanieczyszczeń, które zakrwawiły dopiero za drugim podejściem. Jak na lidera można by oczekiwać więcej jednak ph neutralne IronX'a nie wyklucza go z stosowania na lakierze oraz do felg chromowanych ADBL - w zasadzie wypadł bardzo podobnie do CarPro. Wolniej krwawił i mniej obficie ale również przy ponownej aplikacji krwawił i nie domył wszystkiego bezdotykowo. 2.2) W tej kwestii wszystkie produkty dały takie same rezultaty, po prostu wzruszenie pędzelkiem brudu z zakamarków definitywnie kończyło z brudem co ostatecznie dało nam cztery dobrze umyte felgi. 3) krwawienie W kwestii wizualnej gdzie felgę oblewa krew Iron od wiedźmy wypadł najsłabiej. Najwięcej radości dawało przyglądanie się koreańskiemu konkurentowi, zaczął krwawić błyskawicznie i najbardziej obficie natomiast jak zdjęcia pokazały sam aspekt wizualny i duże krwawienie produktu nie świadczy do końca o jego sile w domywaniu bezdotykowym. W mojej ocenie Funky Witch wypuściła bardzo dobrego irona, z bardzo dużą siła domywania. Ogromna zaletą tego produktu jest możliwość stosowania go w dwojaki sposób 1) jako nierozcieńczony do zapuszczonych felg i szybkich akcji na bezdotyku gdzie nie ma czasu na pędzelkowanie szczególnie bardziej skomplikowanego wzoru felg. 2) do bieżącej pielęgnacji felg w proporcji 1:1 lub 2:1 szczególnie gdy są czymś zabezpieczone Jeśli udało sie komuś dotrwać do końca to pozostało mi tylko podziękować za uwagę Wszelkie sugestie mile widziane 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky Witch Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Dzięki wielkie za test. Co tu dużo pisać? Przy felgach zadbanych ekonomiczność produktu jest bardzo wysoka, dzięki możliwości rozrobienia. Blue Blood zadziała, będzie potrzebował trochę więcej . Czekamy na resztę testów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 W dniu 23.11.2017 o 05:13, Funky Witch napisał: Czekamy na resztę testów Melduję, że test już przeprowadzony. Publikacja wkrótce. Niestety, nie zmieniłem ustawień w aparacie i wszystko poszło w RAWach - a je się dłużej klika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky Witch Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Pora na mnie Na warsztat wziąłem otrzymany od @Funky Witch testerek FW Blue Blood Iron Remover. Ze strony producenta: FUNKY WITCH BLUE BLOOD IRON REMOVER Żelowy preparat dla bardzo wymagających profesjonalistów. Doskonale sprawdza się do usuwania lotnej rdzy, drobinek metalu oraz pyłu hamulcowego. Starannie dobrane składniki zapewniają najwyższą efektywność i wydajność. Nie stosować na elementach naprawianych punktowo (zaprawki), chromami, elementami metalowymi oraz mającymi ubytki lakieru. Do częstej pielęgnacji można rozcieńczyć w stosunku 2 części wody 1 część preparatu. Produkt nierozcieńczony jest najbardziej wydajnym i najmocniejszym tego typu preparatem na rynku. * - w czasie testu nie rozcieńczałem produktu. To tyle drogą wstępu. Przechodzimy do zabawy. Pierwsze spostrzeżenie - nie taki Blue jak go malują Zawartość testera wylądowała w "buteleczce lotniczej" z atomizerem z drogerii na "R". Drugie spostrzeżenie - zapach. No czuć irona, ale nie jest to tak "miła" woń jak używanego przeze mnie SG D-Tox'a - u know what i mean... Jako materiał testowy, na którym miał wykazać się Iron od FW posłużyły felgi od letniego zestawu. Ostatnik raz otrzymały dawkę irona na przełomie września i października. Test przeprowadziłem w, jak dla mnie, warunkach laboratoryjnych Nigdy nie myślałem, że taka miejscowa mi się trafi. No, ale do rzeczy... FW Blue Blood Iron Remover wrzucony został na trzy felgi. Vol 1. Felgi nie jakieś zaszczurzone, ale czyste też nie były. Przechodzimy do aplikacji. Psik, psik - btw, butelka z atomizerem - rewelacja. Atomizer pięknie dozuje i co najważniejsze nie poległ po teście Czekam ustawową chwilę i się zaczyna... Chwilę później... No i chwilę później... krwawienie ustało . No to, przechodzę do następnego etapu: Pędzelek... i, jak to kolega @Gold_Car porównał, szczotka do felg/WCeta z Biedry. Idealna tam gdzie pędzel za gruby. Brud wzruszony, więc płukanko. Felunia wyszła czyściutka. No, ale wiecie, rozumiecie - troszkę przeschła i znowu psik psik zobaczyć czy jakieś zanieczyszczenia się uchowały. Czekam chwilkę i... jakieś tam drobiazgi niedoszorowane zostały: To co zostało uległo pędzelkowi i elegancko się wypłukało. Felga czyściutka. Vol 2. No a może by tak pójść level up? A co tam, w końcu to wiedźma i powinna dać radę. Na warsztat wlatuje druga felga - całościowo Aplikacja po całości. Z zewnętrznej i wewnętrznej strony. Czekam chwilę i znowu się zaczyna. Nie jakoś mega obficie, ale zaczyna krew lecieć. Po wewnętrznej krwawienie mniej widoczne, ale to nie znaczy, że Wiedźma nic nie robi: I tradycyjnie pędzelek i WCetowa szczota Szybki prysznic i efekty. Front - rewelacyjnie. Wewnętrzna wersja felgi... no jest lepiej niż było, ale tutaj obstawiam winę felgi: wżery i naprawdę zapieczony syf (do tego zagadnienia odniosę się kiedy indziej). Troszkę ominąłem pędzlem. Ach ten pośpiech Generalnie jetem bardzo zadowolony. Nie wiem czy ktoś przede mną ruszał te felgi od wewnątrz. Vol 3. Na feldze nr 3, postanowiłem zbadać czy po FW Blue Blood Iron Remover, porządnym pędzlowaniu i szczotkowaniu nic nie zostaje. Aplikacja, chwilka i... i prysznic. Czyściutko. Czekam chwilę aż felga obeschnie, przecieram MF i sięgam po towar od konkurencji. Felga otrzymuje porządną dawkę SG D-Tox'a. Czekam dłuższą chwilę i... czyściutko. No dobra leci z otworów na śruby, ale tam nie za bardzo czyściłem mechanicznie. Tyłu powyższej felgi nie ruszałem. Podsumowując, @Funky Witch Blue Blood Iron Remover to świetny produkt. Może nie jest demonem krwawiących felg, tutaj dla mnie prym wiedzie SG D-Tox, ale siła z jaką domywa felgi jest jak najbardziej na plus. Podejrzewam, że gdybym dał więcej preparatu na felgi, zwłaszcza na wewnętrzną stronę, to efekt byłby jeszcze lepszy. Po drugie ciśnienie w prysznicu też pewnie zrobiło swoje. Na duży plus zasługuje zapach. Czuć, że pracujemy deironizerem, ale nie jest to bardzo mocna woń. Nie jest nieprzyjemnie. Podejrzewam, że tak jak zauważył w swoim teście @czyzu6491 , pracując na świeżym powietrzu nawet bym nie zwrócił na zapach uwagi. A porównaie, niewielkie, ale mam - SG D-Tox. FW Blue Blood Iron Remover można rozcieńczać. Tego nie próbowałem. Zostało mi jeszcze troszkę, więc pewnie sprawdzę to na wiosnę jak felgi wrócą na miejsce i złapią troszkę brudu. Osobiście jestem na TAK. Jedyna wada jaką dostrzegam, przynajmniej dla mnie jako amatora, to ... muszę dłużej pracować, żeby go mieć . Ale naprawdę warto. Dziękuję za uwagę. Mam nadzieję, że nie zanudziłem was na śmierć Oczywiście wielkie dzięki dla @Funky Witch za możliwość zabawy z Blue Blood Iron Remover. Mateusz, pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 @CoolBreeze Ale @Funky Witch informował że z uwagi na problemy z trzymaniem koloru zniknie niebieska barwa i produkt stanieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi