zoom Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Witam, jako nowicjusz potrzebuje Waszej pomocy w pielęgnacji moich samochodów. Obecne auta to srebrna Toyota Corolla 2007 i czerwony Opel Corsa z 2009 roku. Auta nie mają jakiś większych rys, bardziej hologramy i ryski od mycia. Maszyna jaką posiadam to Bass BP-5119. Do tego już mam Flexipada 125mm. Potrzebuje padów ( myślałem nad zółtym i czarnym NAT) i jakieś kosmetyków do w/w problemów. W tej chwili posiadam małą butelkę SSR1 i PP od Poorboy'sa. Woski raczej będę nakładał ręcznie. Proszę o pomoc jaki pad i jaki kosmetyk do danego auta żeby zniwelować hologramy. Na forum jest tak dużo informacji że już się gubię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoom Posted November 6, 2017 Author Report Share Posted November 6, 2017 Pasta fajna tylko nie wiem czy nie za mocna do lakieru Toyoty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majster07 Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 I co zostało zakupione do polerki Toyoty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozdziu23 Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 toyota wcale nie jest jakaś mega miekka, zresztą tą Da za dużo nie zrobisz, szczególnie że nie masz doświadczenia ( biore to stąd że pytasz jaka pasta i jakie pady ) więc kuku sobie nie zrobisz, dużo pewnie tez nie zetniesz. Sonax jak najbardziej jest dla Ciebie, pady ja bym polecał royala z niską stopą, prawdopodobnie wiecej wytną rysek. Codziennie wchodze na forum i codziennie nowy posty z doborem kosmetyków do pojazdu lub pierwsze razy z polerowaniem, jest kupa tematów z tym zapytaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilfast Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 Jeśli chodzi o pady to może spróbuj z nowej serii honey combination - seria U, jak dla mnie lepsze niż z mikrofibry. Pasty też używam od nich i polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts