Radziu Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 Witam, Oryginalny szampon Karcher podobno słabo zmywa.. jaki szampon 5L do 50 zł jest najlepszy do auta do Karcher K7 Control Plus?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 Tylko nie mów że chcesz aplikować szampon myjką ? Myjką poprzez pianownicę aplikujemy aktywną pianę , a nie szampon. Radziłbym poprzeglądać kilka relacji w tematach PSB i W&W , bo błądzisz ... PS: szampon Karchera używany "na dwa wiadra" akurat świetnie domywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radziu Posted November 1, 2017 Author Report Share Posted November 1, 2017 Dlatego zapytałem jaki środek szamponu można użyć do tej myjki? Bo w zestawie mam środek do kamieni. Coś podobnego do szamponu Karchera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 4 minuty temu, Radziu napisał: jaki środek szamponu można użyć do tej myjki? 11 minut temu, powalla napisał: Myjką poprzez pianownicę aplikujemy aktywną pianę , a nie szampon. Radziłbym poprzeglądać kilka relacji w tematach PSB i W&W , bo błądzisz .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał126 Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 56 minut temu, Radziu napisał: Dlatego zapytałem jaki środek szamponu można użyć do tej myjki? Bo w zestawie mam środek do kamieni. Coś podobnego do szamponu Karchera. Sonax. @powalla - co jest złego w używaniu szamponu przeznaczonego do myjek (a są takie) jako prewash? Oprócz czasu "siedzenia" na karoserii robi to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 Nic złego (sam używam szampon Karchera ) ale trzeba zakupić pianownicę, a nie walić chemię przez pompę K7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts