ANB Karol Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 !!! MEGA INFO !!! PROMO - 12% Startujemy z Promocją Jesienna w naszym sklepie, to świetna okazja by zrobić zakupy w lepszych cenach niech wasze auta będą dobrze przygotowane na okres jesienno -zimowy 😉 Promocja Trwa do 5.11,2017 włącznie wystarczy przy zamówieniu wpolu kupon wpisać : autonablask Promocja nie obejmuje maszyn Lare. www.autonablask.pl
Strus Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 Kurdeczka, a wczoraj u Was kupowałem. Jakbym wiedział to bym coś jeszcze zakupił
Grzechu23 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 U mnie podobnie, zamówienie dopiero co przyszło, a tutaj takie promo. No ale cóż, do 5 listopada coś pewnie znowu wleci do koszyka :-)
artur19937 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 Zrobione zamówienie dzisiaj 13382. Tylko czekać na przesyłkę
KapselK Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 Bajka, w listopadzie na pewno wpadnie zamówienie. Pozdro Pany.
ANB Karol Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 23 godziny temu, Strus napisał: Kurdeczka, a wczoraj u Was kupowałem. Jakbym wiedział to bym coś jeszcze zakupił Lubimy zaskakiwać naszych klientów Z drugiej strony nic straconego Promo trwa do 5.11 zapraszamy do skorzystania 23 godziny temu, Grzechu23 napisał: U mnie podobnie, zamówienie dopiero co przyszło, a tutaj takie promo. No ale cóż, do 5 listopada coś pewnie znowu wleci do koszyka :-) No tego się trzymajmy 22 godziny temu, artur19937 napisał: Zrobione zamówienie dzisiaj 13382. Tylko czekać na przesyłkę Dziękujemy 14 godzin temu, KapselK napisał: Bajka, w listopadzie na pewno wpadnie zamówienie. Pozdro Pany. Serdecznie Zapraszamy
Gold_Car Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 Kolejny raz promocja miła wiadomość , tylko szkoda że kolejny raz na promocji nie jest dostępny gyeon Q2M tar 1L . Robię zamówienie już wybrałem większość towaru ... A tu prace konserwacyjne ... I wszystko poszło .... Można prosić o informację że serwery wasze będą niedostępne ? Ułatwi to nam współpracę . Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
ANB Karol Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 Już wszystko w porządku Nasz suport zaplanował drobne prace aktualizacje Niestety jak zawsze miała być godzinna a wyszło 3
gurtaz Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 I ja zrobiłem skromne zamówienie 13471 Nie wiem czemu, ale kolejny raz występuje u mnie problem z dodawaniem produktów do koszyka bezpośrednio z listy towarów. Po otwarciu karty danego produktu bez problemów mogę dodać do koszyka.Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
ANB Karol Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Dziękujemy za zamówienie Odnośnie dodawana do koszyka nie zanotowaliśmy żadnych problemów proszę powiedzieć jakie to były produkty ?
KapselK Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 18 godzin temu, ANB Karol napisał: Odnośnie dodawana do koszyka nie zanotowaliśmy żadnych problemów proszę powiedzieć jakie to były produkty U mnie w ten sposób nie mogę dodawać produktów ADBL'a.
Łysy Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 Może ktoś sprawdzić czy u niego działa kupon rabatowy ? U mnie nie działa . Dzięki Przepraszam ,fałszywy alarm
kamykmm Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 Zamawialem wczoraj, wszytsko dzialalo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gesiu_15 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 13534 Zamówienie poleciało , żal było nie skorzystać
kolo100 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 Ja też znowu złożyłem zamówienie a miało już nic nie wpaść nowego w tym roku Czekam na paczkomat Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
Łysy Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 I mnie "dopadło" Zamówienie 13548 złożone . Dzięki tej promocji kilka PLN-ów zostało w kieszenie bo to drugie zamówienie .
Grzechu23 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 Ehh ostatnio mówiłem sobie ze już nic więcej nie potrzebuje ale gdzie tam..;D Zamówienie poszło: 13555
ANB Karol Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 Dziękujemy wszystkim za zamówienia. Cieszymy się że nasze promocję pozwalają wam mieć bardziej dopieszczone Auta
gurtaz Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2017 Zamówienie dotarło błyskawicznie, spakowane tak jak powinno jest jeden minus, który nie jest wina ANB, a mianowicie to atomizery z IQD i SSW, gorszych nigdy nie miałem, wszystko zostaje na rękach Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi