Jump to content

Trudne do usunięcia plamy/water spoty na szybie

Bu77erfly

Recommended Posts

Dopieszczałem dzisiaj swój samochód i zirytowały mnie dziwne oraz trudne do zlikwidowania plamy na szybie przypominające water spoty. Próbowałem się ich pozbyć mikrofibrą do szyb oraz chemią Good Stuff Glass Cleaner Falcon’s Eye lecz bez pozytywnych rezultatów. Czy ktoś wie co to może być i jak się tego pozbyć?

1439205d54393c4cmed.jpg

W dniu 14.10.2017 o 04:44, paperson napisał:

@Bu77erfly spróbuj świetnego mleczka autoglym car glass polish :)

Dokladnie, u mnie sie sprawdza ! mialem kiedys bardzo mocno "wzarte" water spoty, glass polish autoglyma ogarnal elegancko (maszynowo) ale recznie tez mozna!

21 minut temu, MyszuFF napisał:
W dniu 14.10.2017 o 04:44, paperson napisał:

@Bu77erfly spróbuj świetnego mleczka autoglym car glass polish :)

Dokladnie, u mnie sie sprawdza ! mialem kiedys bardzo mocno "wzarte" water spoty, glass polish autoglyma ogarnal elegancko (maszynowo) ale recznie tez mozna

Carpro Ceriglass jest zdecydowanie lepszy do usuwania waterspotów i odszczurzania szyb, Autoglym CGP to świetny produkt ale używam go w środku ;) 

Dokladnie, u mnie sie sprawdza ! mialem kiedys bardzo mocno "wzarte" water spoty, glass polish autoglyma ogarnal elegancko (maszynowo) ale recznie tez mozna!

Potwierdzam, maszynowo ładnie schodzi - testowane na żółtym padzie od flexi. A ręcznie idzie się zamachać...

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka