Bu77erfly Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 Dopieszczałem dzisiaj swój samochód i zirytowały mnie dziwne oraz trudne do zlikwidowania plamy na szybie przypominające water spoty. Próbowałem się ich pozbyć mikrofibrą do szyb oraz chemią Good Stuff Glass Cleaner Falcon’s Eye lecz bez pozytywnych rezultatów. Czy ktoś wie co to może być i jak się tego pozbyć?
Gość Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 Mleczko do szyb, jak nie zejdzie to CeriGlass / t. ceru
paperson Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 @Bu77erfly spróbuj świetnego mleczka autoglym car glass polish
Bu77erfly Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 Znalazłem w domu jeszcze jakiś produkt do mycia szyb firmy Reynaers i zeszło od razu bez problemu, ale dziękuję za odpowiedzi.
MyszuFF Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 W dniu 14.10.2017 o 04:44, paperson napisał: @Bu77erfly spróbuj świetnego mleczka autoglym car glass polish Dokladnie, u mnie sie sprawdza ! mialem kiedys bardzo mocno "wzarte" water spoty, glass polish autoglyma ogarnal elegancko (maszynowo) ale recznie tez mozna!
Gardor Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 21 minut temu, MyszuFF napisał: W dniu 14.10.2017 o 04:44, paperson napisał: @Bu77erfly spróbuj świetnego mleczka autoglym car glass polish Dokladnie, u mnie sie sprawdza ! mialem kiedys bardzo mocno "wzarte" water spoty, glass polish autoglyma ogarnal elegancko (maszynowo) ale recznie tez mozna Carpro Ceriglass jest zdecydowanie lepszy do usuwania waterspotów i odszczurzania szyb, Autoglym CGP to świetny produkt ale używam go w środku
Lewus089 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2017 Dokladnie, u mnie sie sprawdza ! mialem kiedys bardzo mocno "wzarte" water spoty, glass polish autoglyma ogarnal elegancko (maszynowo) ale recznie tez mozna! Potwierdzam, maszynowo ładnie schodzi - testowane na żółtym padzie od flexi. A ręcznie idzie się zamachać... Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi