menior Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 No w tej cenie to musi być coś extra,konkurencja jest spora w tej cenie
clhseba Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Zapowiada sie ciekawie miałem w tygodniu po "softa99" jechać ale chyba plany się zmienią
tazman Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Bardzo chętnie przetestuję, akurat jestem na etapie kupna wosku.Wosk byłby aplikowany w garażu w suchych warunkach, także obecna aura mi nie straszna. Czasowo też bez przeszkód.
dalu Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 efektu wow raczej nie przewiduje na moim srebrnym lakierze , ale kropelki i wszystko inne mogę sprawdzić i porównać z fusso/ssw/spraywax, które użytkuje na co dzień. poza tym zajmuje się trochę fotografią, jeśli pojawią się jakieś kropelki :-P to będą dobrze przyfocone.
czyzu6491 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 ja również chętny na testerek
kicaj Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Ja mam w tej chwili dwa auta do testow bez zadnego zabezpieczenia. Czarne i jasno zielone. Chętnie przetestuje/porównam.
SALWA Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 do przygotowanie przed zimą mazda3 seria 3 E90 sedan E46 sedan i touring. Mogę wykonać test na 4 różnych woskach + wasz na mojego turasa. Chyba że preferujecie jako firma konkretne odcienie to mam pełną paletę od jasnego po ciemny samochód. Polecam się.
Strus Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 Jest jakiś termin kiedy zamykasz nabór do testu czy to takie "neverending story" ? Bo nas tu Panie zima stulecia zastanie w oczekiwaniu
Funky Witch Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 Jutro wieczorem podam wybrane osoby. W poniedziałek wysyłka. Pozdrawiam Mateusz 1
SALWA Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 uff dobrze że zdązyłem... a jeszcze niczego od Funky nie ma i budżet zapięty tak że szkoda gadać ... to może tym razem
Tomas-sg Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 @Funky Witch Ale Mateusz dalej nie wspomniałeś o opcji kupna testerka
Moderator BiałyGTi Opublikowano 29 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 8 godzin temu, Tomas22 napisał: opcji kupna testerka to dobra opcja dajcie taka partie na forum chociaż, na pewno ok 20 chętnych by było kupnem takiego testerka/samplerka
Funky Witch Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 Koledzy! Testery będą na sprzedaż. W przyszłym tygodniu pierwsza partia. Obecnie "walczę" z dostawą Botoxa, dużymi opakowaniami wosku i ....... KOLEJNĄ NIESPODZIANKĄ!:D
Moderator BiałyGTi Opublikowano 29 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 4 minuty temu, Funky Witch napisał: Koledzy! Testery będą na sprzedaż. zadam pytanie które i tak sie pojawi Kiedy ??
Funky Witch Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 13 minut temu, BiałyGTi napisał: zadam pytanie które i tak sie pojawi Kiedy ?? W przyszłym tygodniu pierwsza partia Myślę, że około wtorku - środy Pozdrawiam Mateusz 1
Strus Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Ja się wycofuję. Za 2 tygodnie kładę zimówkę więc nie bardzo jest sens żebym teraz się spinał. Na wiosnę pewnie testerek kupię.
Funky Witch Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Przepraszam, że dopiero teraz ale weekend był zaj....cie pracowity. Trudno było wybrać. Po zastanowieniu, przeanalizowaniu, rzucie kostką, kręceniu kołem, wróżeniem z fusów i wypaleniu fajki pokoju z Szalonym Kojotem wybrałem czterech masażystów-testerów, których proszę o kontakt: - @BiałyGTi - @bienek - @Fredi88 - @KHOT Śledźcie profil na FB, będzie do zgarnięcia tester Pozdrawiam Mateusz
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Października 2017 Podziekowal paczka doszla dzieki za fibre. Na pierwsze wrazenie to zapach wosku bardzo dobry. Teraz czekam az przestaje padac i działam juz sie nie moge doczekac PS: Naklejka mega. Jestem az zaskoczony jak to pieknie wyglada chyba najlepsza jaka dotychczas dostalem. Brawo
Funky Witch Opublikowano 7 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2017 Hej, Ma być na grubo Pozdrawiam Mateusz
KHOT Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2017 20 godzin temu, BiałyGTi napisał: Teraz czekam az przestaje padac i działam juz sie nie moge doczekac Ja również. Wrzuciłem testowo na 1:18 i jest potencjał, więc na aucie będzie grubo.
Torbba Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2017 Bedzie dostępny ten tester ?
Fredi88 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2017 Z tego co wiem... to nie.
Tomas-sg Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2017 Ale Mateusz wspominał że mają być doatepne... Coś się zmieniło ?
Rekomendowane odpowiedzi