Strus Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zostało już stwierdzone że to coś od Soft99 nie kropelkuje
Qlimaxss Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Ja to położyłam jako podkład pod fusso. Zobaczymy ile ta kanapka poleży
Adaszek96 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zaaplikowałem raz ta powłokę fusso. Po ok 2 tygodniach na bezdotyku tafla. Było jednak zimno przy nakładaniu, więc po umyciu auta wczoraj nałożyłem znów fusso oraz powłokę z aliexpress tak mniej więcej po polowie. Dziś rano lekko popadało. Tak wyglądał dach - połowa to fusso, a druga połowa to powłoka z Ali. Zgadnijcie która część czym powleczona. W paru miejscach słabe te krople jak na tą powłokę z Ali. W innym temacie jeden z użytkowników prowadzi nad nią katusze i ma bardzo kształtne krople.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Strus Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2018 No to dziwnym trafem masz kompletnie inny rezultat na Fusso niż wszyscy inni. A powłoka....hmmm. Albo już trochę leży albo raczej coś skopałeś kładąc
flatron007 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Podobno Fusso najlepiej nakładać przy min 15°C
BROWAReq Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Tak tak góra to MrFix Kupiona jako powłoka treningowa, a lakier pod spodem no cóż... Dogorywa już, klar schodzi itp, więc może dlatego to też tak wygląda nie końca Profi. Jednakże domywanie auta teraz jest świetne. P.s. jest jakiś temat odnośnie MrFix ?
marcinK Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 W czasie majowego weekendu użyłem zakupiony wcześniej Soft99 Fusso Coat. Jeśli chodzi o łatwość nakładania to bajka. Dla leniwych - świetny produkt. Jeśli chodzi o wygląd, oceniam niemal tak samo jak nakładanie. Całkiem dobrze wygląda. Może to nie jest "oblanie szkłem" , ale śliskość, połysk - bardzo dobry. Zobaczymy jak trwałość. Nie oczekuję 9 miesięcy hahaha, ale dam znać jak to się "trzyma".
Pilny Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2018 przelecialem adbl AIO na maszynie, na to SOFTa x2 bo banalne nakładanie i BSD efekt bardzo miły na krótki czas 'pracy'
Rekomendowane odpowiedzi