peres Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 Witam, Mam pytanie odnośnie czyszczenia mocno zabrudzonej tapicerki siedzeń z alkantary/skóra b.mocno (wymiociny), jak to wyprać, wiem, że tego materiału nie powinno się moczyć, dlatego raczej odkurzacz ekstrakcyjny odpada? Oczywiście z czyszczeniem dywanów oraz ze skór nie mam problemu, Może myjką parową? Proszę o porady jak to zrobić oraz jakiej chemii do tego użyć. Pozdrawiam.
Zdroja0 Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 alcantara to nie skóra. Skóry nie przemaczamy, alcantare możesz ekstrakcyjnie. Poszukaj bo jest dużo info.
Moderator BiałyGTi Posted September 4, 2017 Moderator Report Posted September 4, 2017 Alkantare normalnie mozna wyprac ekstrakcja
peres Posted September 4, 2017 Author Report Posted September 4, 2017 A jak z chemią-taka sama jak do zwykłej tapicerki? można użyć adbl prespray pro i Textile Rinse?
Balzac Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 Jak byś dobrze poszukał to na forum jest wątek o alkantarze. Nie ma co nowych tematów tworzyć bo bałagan się robi.
Moderator BiałyGTi Posted September 5, 2017 Moderator Report Posted September 5, 2017 Masz temat . Miłego czytania
peres Posted September 5, 2017 Author Report Posted September 5, 2017 Już go znalazłem wczoraj i przeczytane dzięki wielkie! Można zamknąć! Jakie kolwiek pytania będę pisał w w temacie żeby nie robić bałaganu. Pozdrawiam.
Recommended Posts