peres Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Witam, Mam pytanie odnośnie czyszczenia mocno zabrudzonej tapicerki siedzeń z alkantary/skóra b.mocno (wymiociny), jak to wyprać, wiem, że tego materiału nie powinno się moczyć, dlatego raczej odkurzacz ekstrakcyjny odpada? Oczywiście z czyszczeniem dywanów oraz ze skór nie mam problemu, Może myjką parową? Proszę o porady jak to zrobić oraz jakiej chemii do tego użyć. Pozdrawiam.
Zdroja0 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 alcantara to nie skóra. Skóry nie przemaczamy, alcantare możesz ekstrakcyjnie. Poszukaj bo jest dużo info.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 4 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Alkantare normalnie mozna wyprac ekstrakcja
peres Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 A jak z chemią-taka sama jak do zwykłej tapicerki? można użyć adbl prespray pro i Textile Rinse?
Balzac Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Jak byś dobrze poszukał to na forum jest wątek o alkantarze. Nie ma co nowych tematów tworzyć bo bałagan się robi.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Masz temat . Miłego czytania
peres Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Już go znalazłem wczoraj i przeczytane dzięki wielkie! Można zamknąć! Jakie kolwiek pytania będę pisał w w temacie żeby nie robić bałaganu. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi