AudiBlask Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 @zonk Gyeon Tire idzie w lekki połysk. Perla lubię, ale jeżeli chodzi o wykończenie, aplikację, zapach to zdecydowanie bardziej wolę Gyeona. SG miałem ale trwałość bardzo mizerna, Kocha nie używałem
zonk Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Godzinę temu, zonk napisał: No i już sie zagubiłem Naczytałem się na forum i jest wiele opini i na plus i minus.. co wybrac do plastików tylko ZEWNĘTRZNYCH ? Koch Chemie Nano Magic Plast Care Shiny Garage Jet Black Trim Restorer CarPro Perl Chce ,żeby lnajlepiej przyciemniał i nie chce mat wole półmat lub lekki połysk bardziej help A który Gyeon ? bo widze 3
zonk Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Taka mała aktualizacja na półkach: Zewnątrz: PIANA: -CleanTech - Citrus Foam -FX Protect - Gravity pre-Wash SZAMPON: -FX Protect - Nano Shampoo -ADBL - Snowball - Pro Elite - Banana Schampoo QD: - ADBL - Ceramic QD - TEVO - Black Strong G-Activ - ADBL - SSW SZYBY: - ADBL - Glass Cleaner PLASTIKI: CarPro - Perl ADBL - T&G ADBL - APC Koch Chemie - GS RRC - IPA KOŁA: Krwawa felga - EcoSchine / k2 CHemotion - Special Wheel Cleaner ADBL - Tire Dressing Meguiar's - Endurance FX Protect - T&R Cleaner CleanTech - T&R Cleaner WNĘTRZE: - Poorboys - NL Deturner - Dressing ADBL - Interior QD Good Stuff - Interior Cleaner CleanTech - IC CarLab - IC ODŚWIEŻACZE: Chemical Guys - Stripper / Moms Cake Freshtek - Man in Black Foen - Jack Oczywiście pędzelki, MF, wiadra etc, są Czego brakuje? poza czymś na owady
penkus5 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2022 @zonk Twardego wosku na pewno brakuje A tak na poważnie, wszystko zależy od upodobań. Teoretycznie masz wszystko czym spokojnie zadasz o wygląd auta. Później jeśli się wkręcisz i wypłata pozwoli, to pewnie będziesz sprawdzał inne produkty (w sensie inny QD, interior...).
RoBee Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Dużo zdublowanych pozycji jak na start. Poobcinaj i zainwestuj w dobry ręcznik czy porządną rękawicę. Z czasem sobie podokupujesz nowe pozycje w każdej kategorii.
zonk Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Ręczniki jak pisałem mam, i to sporo Rękawice też Post chyba zaczęty w 2017 więc tak systematycznie do kupuje i testuje Wosk nie potrzebny, mam powłokę na aucie które głównie używam
Rekomendowane odpowiedzi