Pajko Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 To do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 @Domel ok, to w razie W wołaj:) I żeby mi któryś czasem nie mył tam auta nad wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu797 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Mam pytanie odnośnie naklejek na aucie czemu je oklejales ? Nie można ich polerowac w ogóle czy finishem je jedynie potraktowałes? Ps: chevy mega! Już niedługo zapodam relacje z pracy nad Tahoe Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 W dniu 6.04.2018 o 23:35, radziu797 napisał: Mam pytanie odnośnie naklejek na aucie czemu je oklejales ? Nie można ich polerowac w ogóle czy finishem je jedynie potraktowałes? Prawie 20 letnie wygrzane naklejki chciałbyś polishem albo cuttingiem dotykać ? Kurcze szkoda by mi było się ich pozbyć . Oklejałem bo nie chciałem ich uszkodzić . Czekam na relację z Tahoe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu797 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Prawie 20 letnie wygrzane naklejki chciałbyś polishem albo cuttingiem dotykać ? Kurcze szkoda by mi było się ich pozbyć . Oklejałem bo nie chciałem ich uszkodzić . Czekam na relację z Tahoe A finishem później po nich jeździłeś czy też unikałeś kontaktu z gąbką? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Nowy sezon i kilka zmian . Z tylnej klapy wyleciało koło , a nad przednią szybę wpadł turbo rarytas daszek Na auto położyłem UNC-r'a 1.5 ( będzie test długodystansowy ) . Tak obecnie wygląda Van , zdjęcia z iPhona więc są po prostu poprawne . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Mi się z tym kołem podobało. Daszek super wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Koło może i nie było najgorsze ale jego sposób zamocowania przez Japońskich magików był tak amatorski ze wyrywało blachę . A dostać drzwi w dobrym stanie w PL graniczy z cudem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 @Pajko jak się trzyma półtorak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Cześć , materiałów wprawdzie nie mam ale siedzi bardzo fajnie . W najbliższym czasie planuje przygotować auta do zimy to może pyknę jakąś relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXKrystianXx Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Obejrzałem wszystko i nie mogę się napatrzeć na to auto. Piękny i masywny kawał klasycznej motoryzacji. Szacun za włożoną pracę i fotorelację. Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Ostatnio widuję Chevy'ego często w Warszawie na Kabatach. Żal na niego patrzec teraz...Tyle pracy w niego włożyłeś, a obecny właściciel widać nie bardzo dba o auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 @Crockett84 , tak auto porusza się po wawie . Co do dbania - teraz to już nie moja sprawa ale fakt szkoda bo czuje dalej sentyment do tego auta . P.S na jakich felgach teraz jest ? Czarna szeroka stal ? I na tylnej klapie jest dalej firmowe logo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Tu masz jego zdjęcie z dziś, akurat jeżdzę w okolicy na zakupy co tydzień. W końcu został umyty, bo odkąd go tu widuję to chyba jeszcze myjni nie widział. https://zapodaj.net/d96d02cccb0df.jpg.html Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Szkoda gadać , nawet letnich kół nie założył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi