Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

2wc34f5.jpg

Produkt dostępny w dwóch pojemnościach i dwóch kompozycjach zapachowych Jabłko i Zielona Herbata.

1L 24.90

5L 79.90

Gorilla Force All Purpose Cleaner to skoncentrowany produkt wielozadaniowy do czyszczenia różnych powierzchni. Idealny do zastosowania we wnętrzu jak i na zewnątrz auta. Produkt wyróżnia wysoka koncentracja i przyjemny zapach!

Sposób użycia:
  1. Przygotować roztwór w zależności od zabrudzenia od 1:4 do 1:50
  2. Spryskaj pędzelek lub czysczoną powierzchnie i wypracuj
  3. Spłucz produkt wodą, lub przetrzyj suchą mikrofibrą

Przed użyciem wykonaj test w niewidocznym miejscu. Nie stosować na rozgrzane elementy. Nie pozostawiać do wyschnięcia.
  • 4 weeks later...
Posted

Cześć, dostałem ostatnimi czasy testerki od Good Stuff (dzięki!)

Był to szampon i ich nowy produkt APC Gorilla Force o zapachu zielonej herbaty :)

Na pierwszy ogień z racji tego ze moje aktualne APC sie kończyło poszedł "Goryl" a po teście stwierdzam ze to istny "King Kong" :D

Stężenie 1:40 czyli mogło by sie wydawać że jest słabo jednak pozory mylą. Zapach bardzo przyjemny, nie duszący tylko ładnie pachnący :)

Pacjent to Audi A4 B5, mocno brudne - kierowca woził czasem pracowników do pracy (ślusarze) czyli bród dość mocny.

Dosłownie jedno spryskanie i produkt ruszyłem pędzelkiem.

Efekty widać na zdjęciach. Z czystym sumieniem polecam! 

3450fe717102.jpg

78b073120eff.jpg

e179f3374e95.jpg  

• 4 months later...
Posted

@Good Stuff a jakie pH ma Wasz goryl? ciekawi mnie to najbardziej, bo chciałbym używać  tez do prewashu karoserii. 

• 2 months later...
Posted

A czy jest jakiś czas przez który APC "utrzymuje" swoją moc po rozmieszaniu? czy to nie ma znaczenia?

• 4 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

Można dodać do tego White Beara żeby lepiej się pienilo przy pędzelkowaniu zewnątrz? Czy po jakimś czasie w butli się coś wytrąci itp.?