Kopersky Posted June 27, 2017 Report Posted June 27, 2017 Temat bliski kosmetyce/obklejaniu aut czym dużo osób się tutaj zajmuje . Jaką opalarkę kupić?Konkretnej granicy cenowej nie mam,chcę coś co posiada regulację temperatury.Służyć będzie nie za często,pewnie raz na tydzień do odnowienia plastików,obkurczenia jakieś folii,wygrzania farby typu "srebrzanka" i innych celów domowych.Liderem wśród opalarek jest Steinel,czy warto płacić około 300 zł za samą opalarkę czy może warto kupić opalarkę Yato z walizką,końcówkami i płynną regulacją temoeratury z wyswietlaczem lcd za 170zł?Czego Używacie? Proszę o pomoc,pozdrawiam .
.r. Posted June 27, 2017 Report Posted June 27, 2017 Mam opalarkę z castoramy za 200-250 chyba (mac alister). Jest regulacja, wyswietlacz itd. Kupiona 2 lata temu, sposób użytkowania pasuje do Twojego opisu, plus kilka razy w miesiącu oklejam szyby. Nie mam porównania do innych firm. Moja się sprawdza i póki działa nie rozglądam się za niczym. Właściwie to bez wachania kupiłbym drugą taką gdyby zaszła potrzeba. 1
Siwycleanline Posted June 28, 2017 Report Posted June 28, 2017 Mam yato o ktorej piszesz w zupelnosci wystarcza. Jesli chodzi o regulacje u mnie jest 1 i 2 bieg. Zapakowane w walizke nie wala sie po szufladach tylko ma swoje miejsce i to duzy plus. 1
Recommended Posts