Jump to content

Recommended Posts

Posted

Są przecież specjalne preparaty do czysczenia gumy z shiny garage czy adbl. Do tego można jeszcze użyć zmywacza silikonowego, który tez super czyści uszczelki

Posted

Z moimi uszczelkami stało się podobnie. Próbowałe SG Tire cleaner ale nie ruszyło tego. Spróbuje jeszcze z tym zmywaczem

Posted
Są przecież specjalne preparaty do czysczenia gumy z shiny garage czy adbl. Do tego można jeszcze użyć zmywacza silikonowego, który tez super czyści uszczelki

A po oczyszczeniu co polecacie do zabezpieczenia tej gumy + do podszybie + plastiki pod maską.

Znalazłoby się coś uniwersalnego do tych rzeczy?

Posted

Wyczysć ja czymś dedkowanym polecam excede jest najlepszy według mnie :) potem ipą lub zmywaczem odtłuść i zabezpiecz co tam masz ja używam Autoglyma trim and bumper :) dlugo przeżywa

Posted
Wyczysć ja czymś dedkowanym polecam excede jest najlepszy według mnie :)

Excede...ale jak dokładnie nazywa się preparat?

Posted

excede tire and rubber cleaner czy coś takiego, jak kupisz shiny tire cleaner lub adbl tragerdi nie bedzie też są bardzo dobre, ale z tych 3 uważam excede za najlepszy preparat