marcin9913 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Jak doprowadzić do porządku i czym zabezpieczyć takie gumowe elementy? Zamiast czarne sa one takie brązowawe...
bienek Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Są przecież specjalne preparaty do czysczenia gumy z shiny garage czy adbl. Do tego można jeszcze użyć zmywacza silikonowego, który tez super czyści uszczelki
kamilkok Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Z moimi uszczelkami stało się podobnie. Próbowałe SG Tire cleaner ale nie ruszyło tego. Spróbuje jeszcze z tym zmywaczem
marcin9913 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Są przecież specjalne preparaty do czysczenia gumy z shiny garage czy adbl. Do tego można jeszcze użyć zmywacza silikonowego, który tez super czyści uszczelki A po oczyszczeniu co polecacie do zabezpieczenia tej gumy + do podszybie + plastiki pod maską. Znalazłoby się coś uniwersalnego do tych rzeczy?
Kryman Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Użytkownik forum od 6 lat i pyta czym zabezpieczyć plastiki i uszczelki? viewtopic.php?f=14&t=245&start=780
marcin9913 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Użytkownik forum od 6 lat i pyta czym zabezpieczyć plastiki i uszczelki? viewtopic.php?f=14&t=245&start=780 Jakis czas mnie tu nie było więc nie jestem na czasie z obecnymi preparatami, stąd moje zapytanie
Gozdziu23 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wyczysć ja czymś dedkowanym polecam excede jest najlepszy według mnie potem ipą lub zmywaczem odtłuść i zabezpiecz co tam masz ja używam Autoglyma trim and bumper dlugo przeżywa
marcin9913 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wyczysć ja czymś dedkowanym polecam excede jest najlepszy według mnie Excede...ale jak dokładnie nazywa się preparat?
Gozdziu23 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 excede tire and rubber cleaner czy coś takiego, jak kupisz shiny tire cleaner lub adbl tragerdi nie bedzie też są bardzo dobre, ale z tych 3 uważam excede za najlepszy preparat
Rekomendowane odpowiedzi