Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

33f431y.jpg

Tire Dressing Black Mamba Shine 500ml 39.90/ 5l 249.90

Nowa wersja naszego BESTSELLERA w dużo mocniejszej wersji SHINE! 

Black Mamba Shine posiada wszystkie właściwości klasycznej Black Mamby. Łatwość aplikacji, wydajność, silne właściwości hydrofobowe. Aplikacja na mokrą oponę? Żaden problem Black Mamba Shine poradzi sobie również w takich warunkach. Lubicie efekt mokrych opon? Zdecydowanie produkt przypadnie Wam do gustu. Mocny czarny kolor i duża trwałość to cechy Black Mamby Shine!

• Dystrybutor
Posted

[ref]TfB[/ref], już dostępny u nas, jutro pierwsze wysyłki do Partnerów Deep Gloss, MX Nowicki i zaraz do całej reszty ;)

Posted
Kiedy dostepnqy? Najgorsej ze mam jeszcze pol litra zwyklej... i nie ubywa^^,

No muszę przyznać rację . Mamba jest tak wydajna że nwm kiedy skończę butlę :dontknow: Jeśli chodzi o wydajność to nie ma co narzekać :good: Dobrze przygotowana opona to i mamba długo leży :song:

• Dystrybutor
Posted
Paczka dojechała :)

Jak się tylko pogoda poprawi to będę działał ;):)

Dzięki za informację :D

Miłego testowania ;)

• Moderator
Posted

2000?cb=20140829235648

Kiedy w sklepach ? :) w moich ulubionych jeszcze nie widzę ;)

Posted

Np w mxnowickim?;D jutro sie wybieram na ostatnie zakupy przed tygodniowym weekendem - rezerwacja dla ogarniecia autek :ad:

• Moderator
Posted
[ref]Domel[/ref], A w których np? ;)

pw ;)

dziecko-w-restauracji-1170x585.jpg

• Dystrybutor
Posted
Np w mxnowickim?;D jutro sie wybieram na ostatnie zakupy przed tygodniowym weekendem - rezerwacja dla ogarniecia autek :ad:

Do MXów dziś paczka wysłana a w niej Mamba Shine więc serdecznie zapraszamy :)

Posted

[ref]Daniel890[/ref], według mnie efekt jest stonowany. Póki co jestem w trakcie testowania ale trzyma się jak zła :D

IMG_20170414_171000.jpg

IMG_20170414_171737.jpg

Posted
[ref]maciek-drummer[/ref], nie miałem nigdy endurance :thumbdown:

Gdybyś chciał porównać lub spróbować to daj znać. Mam, to mogę pożyczyć na smarowanie ;)

Posted
[ref]maciek-drummer[/ref], nie miałem nigdy endurance :thumbdown:

Gdybyś chciał porównać lub spróbować to daj znać. Mam, to mogę pożyczyć na smarowanie ;)

z ktorego miasta jestes?