PressionLife Posted March 25, 2017 Report Posted March 25, 2017 Cześć, orientujecie się gdzie we Wrocławiu może a trafić zapachy i kosmetyki top gear? Testowałem dużo zapachów ale nic nie przebije dla mnie zapachu Black i Bubble Gum.
PressionLife Posted March 26, 2017 Author Report Posted March 26, 2017 W bierdronce sprawdzałeś? W każdej sprawdzam, w każdym sklepie jak jestem i stacji benzynowej i nie trafiam od roku czasu
Eidos71 Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 Ostatnio były a Auchan, w promocji po 1,59 (zawieszki) z prawie 5 pln. Niestety - były tylko 3 zapachy: Citrus, Vanilia i Aqua. Tylko Vanilia pachniał w miarę - pozostałe to wstrętna chemia do WC. Na znanym portalu są zawieszki po 4,49 i buteleczki w nawiew po 9,99.
Azi Takata Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 W Auchan Gliwice byly ostatnio po 99gr. Fajnie pachną ale wytrzymuja kilka dni....
PressionLife Posted March 27, 2017 Author Report Posted March 27, 2017 Zazdroszczę ja po całym Wrocławiu szukam i nawet do producenta napisałem i nic. Co do zakupu online to słaba opcja gdy wysyłką płatna a produkt kosztuje złotówki:/
LesioW Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Produkty OK jaka cena taka jakość. Pozostaje szukać online i zakupić większą ilość. Na śląsku widuję je w Tesco.
StreamHD Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 Ale czemu panowie szukacie koniecznie tych TOP GEAR ? Skoro to kosztuje grosze to jest tak samo gówniane jak wszystko inne co leży na półce i jest w podobnej cenie. Za nazwę TOP GEAR wręcz dopłacacie za markę i w efekcie przepłacacie. Skoro to kosztuje kilka pln to nie ma co szukać tego po całej Polsce bo to samo leży dookoła w każdym sklepie tylko pod inna nazwą.
Recommended Posts