Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 21 Maja 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 Bardzo dobry produkt u mnie na vectrze c mega Super, że jesteś zadowolony
michal123 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 Jeszczę mogę dodać dla osób, którym przeszkadza mocny zapach, że po aplikacji praktycznie nie wyczuwalny. W porównaniu do adbl iqd można nawet stwierdzić że praktycznie bezzapachowy
Polfat Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Pozwolę się nie zgodzić dzień dwa wyczuwalny jak najbardziej u mnie. pare dni temu ponad tydzień od aplikacji wyczułem momentami delikatnie czekolade. ale naprawde delikatnie i chwilowo. nie wiem może mam za bardzo wyczulony nos Deska nadal wygląda bardzo ładnie
michal123 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Chyba ze lejesz ile się da bo ja normalnym trybem bez przemaczania i zero zapachu. Chyba ze gliptone na skorach dominuje i nie czuje dressingu. Chociaż po adbl iqd było czuć intensywnie
Gesiu_15 Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Chociaż po adbl iqd było czuć intensywnie Tu masz rację , ADBL IQD był mega intensywny zapach było go czuć u mnie z 2 dni po aplikacji . Panther Interior Dressing podczas aplikacji czuć czekoladę , chwilę po zapachu nie wyczuwam .
Fitte Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2017 Na szybko kilka słów ode mnie. Czekoladka ma rzadka konsystencje i jest bardzo wydajna. Zapach z butelki ani trochę nie przypomina czekolady natomiast podczas aplikacji inny swiat, świetnie pachnie czekoladką. Intensywność zapachu raczej stonowana. Przy aplikacji widać, ze się błyszczy natomiast po wchłonięciu na wielu plastikach mocny mat. Po sciągnięciu taśmy widać, ze dressing się błyszczy Finalnie dressing się wpił (brak fotek), stilo z tym plastikiem nie wpija chyba tylko dressingu do opon Druga próba I macik Na boczkach z innym tworzywem widać mocną ingerencje dressingu. Fotka już po wchłonięciu. I jakieś tam artystyczne Dressing raczej dla zwolenników matu. Po aplikacji tworzywo jest śliskie także zapewne ma to duży wpływ na antystatyczność produktu. Efekt w dużym stopniu zależy od rodzaju plastiku. Zapach jak i aplikacja przypadły mi do gustu. Kilka razy używałem i sprawdził się jako Interior QD ;-) Dziękuje Good Stuff za możliwość przetestowania dressingu!
devilsky Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2017 A jak to wygląda w stilo po kilku dniach? U mnie ADBL interior wow, tuning kingz i shiny garage apple po kilku dniach wyglądały jak by "wyparowywały" sporymi plamami. Część plastików drzwi wyglądała, jakby nie było aplikacji.
Fitte Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2017 @devilsky cięzko mi teraz powiedzieć, auto jest w trakcie napraw itd wiec chlewik. Zreszta za krótko to auto mam, żeby stwierdzić czy dressing wyparował.
aeropro Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 dostałem gratisa od GS to dzisiaj go spróbowałem Po lewej Interior WOW , po prawej Panterka. Wg mnie Pantera jest bardziej matowa, wyciąga kolor tak samo jak IWow. Zobaczymy jak z czasem będzie z antystatycznością którą IWow nie grzeszy Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 @aeropro chyba warto robić takie akcje, ważne ,że testerek w użyciu a nie poszedł w odstawkę! Dzięki za zdjęcia!
aeropro Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 @Good Stuff piorę Grandziaka pod koniec tygodnia, to pójdzie na wszystkie tworzywa APC również w ruch pójdzie
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 @aeropro no i pięknie!
kursien Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 u mnie po nałożeniu GS BP antystatyczność na bardzo wysokim poziomie! Zapach niestety mi całkowicie nie pasuje, ale zanika i to co zostaje na plastikach to ekstraklasa
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 @kursien Szkoda ,że zapach nie podpasował , założenie było takie żeby nie był nazbyt intensywny i w takich sytuacjach nie przeszkadzał. Najważniejsze ,że efekt po Ci się podoba. Bycie w ekstraklasie nam jak najbardziej pasuje
Rekomendowane odpowiedzi