Swift Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2017 Używa ktoś czegoś takiego? Z rabatem na ali ok 10,5$ (grit+washboard). Czy lepiej sam grit guard? free image uploader
Swift Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 Zamówione! Jak przyjdzie wrzucę kilka fotek.
Swift Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 Po 34 dniach od zamówienia dotarła do mnie przesyłka. Wszystko całe nieuszkodzone, wykonanie z twardego i solidnego plastiku. Wymiary: wysokość 24cm, szerokość 26,4cm. Pasuje do wiadra GoodStuff (bardzo fajne wiadra). imageupload imageupload photo upload sites
Moderator Domel Opublikowano 22 Grudnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 Odkopuje i dodaje filmik z analizą 2
AudiBlask Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 @Domel nie wiem czy dobrze zrozumiałem filmik ale wygląda na to że lepiej zainwestować w dobry pre wash?
analyzator Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 @AudiBlask I nie pompować wiadra. Test ekstremalny ale dokładnie temu mają zpobiegać grity. Był kiedyś test gritów w którym chemicalsowy nie wypadł dobrze bo brud nie wchodził w te lejki tylko osiadał na plastiku. Ogólnie podstawa to technika, myślenie i brak pośpiechu. Bezpieczniej z głową bez grita na jedno wiadro niż bylejak z trzema gritami.
Rekomendowane odpowiedzi