DZIADZIA Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 699101 aż muszę zapytać czy masz jakąś pracę przy klekocie a nie jeszcze w międzyczasie udało się wyrwać skrzynię z primery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 A mam jeszcze prosbe. Jak będziesz robił zimowki teraz to weź proszę zrób zdjęcie opony wyczyszczonej i obok niej wyczyszczona druga i nasmarowana gyeonem ( jeśli masz w planach użyć ) Bo masz zdjęcie letnich tak zrobione i nie wiem ale nie nasmarowana bardziej mi się podoba Ps. I jakby sobie tak leżały że 2 tygodnie to bym je chciał zobaczyć raz jeszcze mam nadzieję że zrozumiale napisane. Zmęczenie po robocie robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 dzisiaj pogoda pozwoliła ogarnąć felunek zimowy zacząłem od TUGI... psik jak już wyschły psiknięte PRICKBORTEM czas na oponki, ExceDe w akcji ciężarki złapały zielony nalot, pewnie od TUGI, świetnie zmywa ten nalot płyn do opon ExceDe na koniec umyte płynem do naczyń i wystawione do wyschnięcia jak już wyschły przyszedł czas na namaszczenie gumek, GYEON w akcji felunek już leżakuje, przed zimą muszę pomyśleć nad powłoką na felgi 699125 mam jeszcze prosbe proszę przed przetarciem MF po przetarciu MF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dzięki wielkie Zwracam honor dressingom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Cały temat zajebisty, super relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 [ref]Znawca_Bigosu[/ref], miło to czytać, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 [ref]rygryss[/ref], mi też miło czytać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 obopólna przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 [ref]rygryss[/ref], kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 zacząłem ogarniać wnętrze po zimie, na pierwszy strzał zdemontowana konsola- słabe ogrzewanie i nie działa jedna klapka od nadmuchu (cięgno się zerwało) trochę się zaszczurzył odkurzanko czas na APC do wąskich zakamarków użyłem małego pędzelka ADBL na końcu przetarte MF woda po obrobieniu tylko strony pasandżera tak wyszło jak już wyschło, namaszczone plastiki KochChemie NanoMagicPlastCare teraz mogłem zabrać się za mikser powietrza, umyty płynem do naczyń, usunięty stary klej i na klejone nowe uszczelki na kleju elastycznym przed zamontowanie musiałem wyssać kawałki starej gąbki z rozdzielacza, przerobiłem trochę rurę odkurzacza siedzi elegancko czas na konsolę, APC w akcji na konsolę zarzuciłem KochChemie RefreshCockpitCare na koniec ogarnięte osłonki, kratki itp plastiki ogarnięte czas na reanimacje cięgna przy klapce nadmuchu, niestety urwało się przy kulce i musiałem zastąpić ją wkrętem z zaokrąglonym łbem najważniejsze, że działa... jak długo wytrzyma czas pokaże drugi dzień czochranka zabrałem się za szybkę licznika przy montażu szybki bolec nie wszedł w dziurkę i szybka pękła (licznik już zamówiony ) zabrałem się za blat, przetarte Gyeon Prep na to położyłem Gyeon Trim czas na podsufitkę i dywany w klekocie, podsufitka poszła szybko- popełnione bonetowanie akcja dywany odkurzanko wyczochrane szuwaksem ExceDe Encapsulator Cleaner, duże powierzchnie machane szczotka do opon ... najwygodniej mi sie nią myje tapicerkę półeczka w bagażniku schowek który jest masakrowany przez syna buciorami tak wygląda zewnętrzna strona schowka atakowana przez syna, umyta APC i nałożony Geyon Trim słupek który jest we floku też liźnięty dywaniki, zarzucony pianownicą Vanish pod koniec dnia ogarnięta reszta plastików dzień trzeci zacząłem od skórki tylne foteliszcza skórka przygotowana do nałożenia mleczka, dałem jej trochę czasu przed nałożeniem ogarniając tapicerkę drzwi niestety pędzelek od ADBL był za delikatny, idealny okazała się szczotka Mothersa jak już ogarnąłem brud przykryty dressingiem zarzuciłem Kocha i wyczyściłem elementy boczków drzw czas na namaszczenie skórki i po godzince przetarte MF Gyeona na koniec ogarnienie szyby i zdjęcia efektu końcowego po takim czochranku wnętrza ostatecznym zabiegiem było umycie klekota trzy dni wypisane z życiorysu, ale jestem zadowolony... do ogarnięcia została tapicerka tylnych drzwi i wnęka na koło zapasowe. oczywiście elementów do mycia było dużo więcej, ale robienie fotek bardzo przedłuża czas pracy i niektóre elementy nie fotografowałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Mają rozmach ... Niektóre modyfikacje nie w moim guście, ale praca, zakres, szczegółowość mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mic431 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Czym usunąłeś pianę z tej włochatej podłogi po umyciu szczotką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zebrałem Mf, a jak wyschło odkurzanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-patrick- Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 już to pisałem, ale muszę powtórzyć! szacun i wielki podziw dla umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL2006 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Skomentuje to tylko tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Kawał porządnej roboty ! szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Profesorska dokładność . A co do ciegna jak pojdzie ci ten patent z wkretem. To podjedz na rabieńska w łodzi. Jak jedziesz w strone szczecińskiej to po lewo . Jest serwis volvo i takie V40 ma gostek z 4 wiec moze sprzeda ciegno w dobrym stanie. I nie trzeba będzie robić takich patentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 [ref]Qlimaxss[/ref], Rąbieńską pozostawię bez komentarza Dziękuję za docenienie moich wypocin w formie zdjęć, nowa/stara szybka z anglika już siedzi... oczywiście po korekcie i nasmalcowana fusso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 we wnętrzu wpadł OE carbonik, wymyty i nasmalcowany Gyeon Trim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekM Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Super kompleksowa robota Ten carbonik nawet całkiem fajnie wygląda we wnętrzu W Volvo chyba są fajne mięsiste dywany, bo na zdjęciach wyglądają na porządne. Ile przejazdów zrobiłeś na szybce tą maszyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 705083 W Volvo chyba są fajne mięsiste dywany, bo na zdjęciach wyglądają na porządne oj tak, są zajefajne 705083 Ile przejazdów zrobiłeś na szybce tą maszyną? nie liczyłem, ale dużo zabawy z tym nie ma. Dodane po 10 godzinach 33 minutach 28 sekundach: za chwilę trasa, więc było myju myju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charin Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Rygryss, szanuję za ogrom pracy! Obejrzałem Tigre i Volvo - chętnie będę przeglądał kolejne relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialas1 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Fajnie ogląda się taką dokładność, szacuneczek Powiedz jak oceniasz ExceDe Encapsulator Cleaner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 705232 Powiedz jak oceniasz ExceDe Encapsulator Cleaner? do lekkich zabrudzeń spoko, ze szczurami radzi sobie średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 zakupiłem maskownice w komorze silnika z wersji turbo benzin, mam klekota i musiałem popełnić wyginanie rurek od klimy. oczywiście przed montage czochranko wymyte w nitro, położony R-sotp, epoksyd i farba ostateczna z pędzla uzupełniona utwardzaczem następnie zająłem się gumowymi odbojami chłodnicy zakonserwowane Gyeonem z pędzla czas na plastiki APC Advanced 1:10 i lecimy nie sądziłem, że aż tak są zaszczurzone na plastiki wskoczył Koch zamontowane, teraz muszę znaleźć dzionek na ogarnięcie komory silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi