Dystrybutor Good Stuff Posted December 14, 2016 Dystrybutor Report Posted December 14, 2016 Witajcie! Od dziś w sprzedaży pojawia się nasz zestaw do glinkowania. W skład zestawu wchodzi Clay Lube Gecko's Slickness 250ml i Glinka Medium 50gr. Oba produkty będą dostępne jedynie w tym zestawie. Cena zestawu to 39.90! Pytajcie o zestawy u naszych Partnerów, znajdziecie ich pod linkiem http://goodstuff.com.pl/pl/i/Partnerzy/13
Arni Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 Ludziska nikt nie testował? Pomysł sprzedawania niewielkiego opakowania na raz, za cenę za ktorą można kupić kostkę glinki na kilka razy jest spoko, bo ta glinka i tak zostaje często zgubiona zmarnowana itp
letis Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 Ja testowałem sam środek do glinki. Fajny poślizg ale jak dla mnie za mało zapachu. Przy tego typu środkach ciężko chyba dostrzec różnicę ale jak dla mnie ok.
Dystrybutor Good Stuff Posted January 28, 2017 Author Dystrybutor Report Posted January 28, 2017 Cześć, nasz Clay Lube od partii z zestawów ma dodany zdecydowanie mocniejszy zapach. Rzeczywiście poprzednio byl slabo wyczuwalny. W kazdym razie roznica w chwili obecnej jest spora
Trololo Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 Ja w zeszlym sezonie uzywalem Geckos slckiness + valet pro zolta i zestaw spisywal sie bdb. Mam juz zakupiony ten zestaw, testowac bede pewnie w marcu. Ten maly clay lube pachnie mocniej . Jak ma sie 1 auto do obrobienia to dla mnie taki zestaw bomba
Recommended Posts