Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam!jako ze jestem,raz ze nowy, dwa zielony :-)mam do szanownego grona pytanie a mianowicie:

Radio jeździło u kolegi który nie dbał o nie a teraz ja go uzywam i w skrócie było tak:

1fffb96a927a1bcaf0d5ef4761eecf9a.jpg

A jest tak:

Posted

Tak skutecznie będzie wykazać odrobinę! Zaangażowania i przeczytać kilka tematów takich naprawdę podstawowych!

Posted

Jak możesz to naprowadz mnie ;-)bo przeczytałem różne różności i boję się podjąć jakich kolwiek działań. Rozumiem też ze pytanie moje może być drażniące i dlatego z góry przepraszam.

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Dodane po 2 godzinach 25 minutach 23 sekundach:

Jeszcze raz przegladnolem forum i jeśli coś źle nie zrozumiałem ,potrzebuje APC Cleaner z tym ze boje się tego nakladac żeby nic z elektroniki nie naruszyć. Doradźcie proszę jak to ukuc.

Posted

Jeszcze raz przegladnolem forum i jeśli coś źle nie zrozumiałem ,potrzebuje APC Cleaner z tym ze boje się tego nakladac żeby nic z elektroniki nie naruszyć. Doradźcie proszę jak to ukuc.

Posted

Na tych zdjęciach to za dobrze nic nie widzę. Brudne jest? To weź apc 1:10 i po tym jakiś dressing. Nie ma co wydziwiać. Delikatnie na fibrę albo płatek kosmetyczny. Nie tak żeby się lało a lekko wilgotne było.

Posted

Dziękuję kolego bardzo mi pomogłes teraz nic mi nie pozostaje jak tylko z tym walczyć :-)

Posted

Tak,tak,tak też zrobię okleilem juz sobie nawet monitor nawigacji żeby czasem.... podpowiedź mi jeszcze jedno nie zostawiać do wyschnięcia Apc ?i po,mf użyć?

Posted

APC normalnie myjesz/przecierasz. Nie zostawiasz do wyschnięcia, od razu wycierasz czystą szmatką.

Posted

Rozumiem jeszcze raz dziękuję za fascynująca mnie odpowiedz ;-)

Posted

Weź mikro fibre psiknij raz albo 2 razy apcn na nia i myj. Do zakamarków patyczki do uszu/ wykalaczka. Na koniec po myciu dressing ale może się obejść bez niego.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Posted

Nic to nie dalo:-(bród jest tak stary i wygląda jakby parę lat jeździł mechanik nie myjący rąk po czym wymontowal radio i w warsztacie przelezalo kolejne parę lat.zaden środek nie pomogl :-( zostaje wymiana panela przedniego radia.dzieki za dobre checi ;-)

Posted

To weź apc bez rozcieńczania. Ewentualnie sprawdź jeszcze izopropanolem albo benzyną ekstrakcyjną.

Posted

Próbowałem bez rozcienczania, benzyna tez próbowałem, i nic normalnie nic :-(prze dziadostwo:-( jeszcze jak by gdzieś w jednym miejscu próbowało schodzić to męczył bym to do skutku a tu przysłowiowa d...a.