stawek Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Cześć. Chciałbym was ponownie prosić o pomoc. Na kokpicie odkąd mam auto widnieje pęknięcie. Czy macie jakiś pomysł jak mógłbym ta szczelinę zminimalizować ? Bo usunąć jej całkowicie zapewne nie dam rady :-/ Jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gacuus Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Najlepiej rozebrać zawieść do spawania plastiku i od spodu delikatnie niech spawną jeśli ktoś dobry to będzie robił wyjdzie lala Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawek Posted November 22, 2016 Author Report Share Posted November 22, 2016 Kurcze ale to dużo roboty z rozbiórka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Shadow Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 kiedys widziałem takie jakby silikonowe pisaki do kokpitów i tym własnie sie uszczeln iało, ale jak to sie profwsjonalnie nazywa to nie wiem ;/ Dodane po 14 sekundach: kiedys widziałem takie jakby silikonowe pisaki do kokpitów i tym własnie sie uszczeln iało, ale jak to sie profwsjonalnie nazywa to nie wiem ;/ Dodane po 6 sekundach: kiedys widziałem takie jakby silikonowe pisaki do kokpitów i tym własnie sie uszczeln iało, ale jak to sie profwsjonalnie nazywa to nie wiem ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
e36ace Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 odezwij się do kolegi https://www.facebook.com/JakeCleanerCarHome/?fref=ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts