stawek Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Cześć. Chciałbym was ponownie prosić o pomoc. Na kokpicie odkąd mam auto widnieje pęknięcie. Czy macie jakiś pomysł jak mógłbym ta szczelinę zminimalizować ? Bo usunąć jej całkowicie zapewne nie dam rady :-/ Jakieś pomysły?
gacuus Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 Najlepiej rozebrać zawieść do spawania plastiku i od spodu delikatnie niech spawną jeśli ktoś dobry to będzie robił wyjdzie lala Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
stawek Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 Kurcze ale to dużo roboty z rozbiórka.
_Shadow Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 kiedys widziałem takie jakby silikonowe pisaki do kokpitów i tym własnie sie uszczeln iało, ale jak to sie profwsjonalnie nazywa to nie wiem ;/ Dodane po 14 sekundach: kiedys widziałem takie jakby silikonowe pisaki do kokpitów i tym własnie sie uszczeln iało, ale jak to sie profwsjonalnie nazywa to nie wiem ;/ Dodane po 6 sekundach: kiedys widziałem takie jakby silikonowe pisaki do kokpitów i tym własnie sie uszczeln iało, ale jak to sie profwsjonalnie nazywa to nie wiem ;/
Dystrybutor e36ace Opublikowano 23 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 odezwij się do kolegi https://www.facebook.com/JakeCleanerCarHome/?fref=ts
Rekomendowane odpowiedzi