Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poszukuje polerki do detali najlepiej da, zeby nic nie spaprac. Mam teraz krass db5800 i czy tam moge dac BP 50mm czy juz 75 zrobi mi problem z wywazeniem? Przeznaczenie to zderzaki, listwy wenetrzne i wszystkie takie duperele. Rowniez a w zasadzie glownie pod cleaner stad da raczej jest preferowana. Wiem ze mozna recznie ale mam od 3 do 5 samochodow i kazdy w rodzinie jak juz widzi efekt to chce, zeby mu cos takiego zrobic...a pomagac nie chce nikt bo to glupie i strara czasu, ale zrob...

Ewentualnie czy ktos uzywal juz Proxxona i czy ma to sens czy raczej da z talerzem na 75 i uzwac z 50mm BP

http://shiningcar.pl/pl/p/Proxxon-Poler ... etali/2381

Dodam, ze nie posiadam stalego dostepu do kompresora co wyklucza wiele fajnych opcji.

Posted

Chyba nie ma bardziej uniwersalnego i lepszego narzędzia do detali niz rupes ibrid, ale podejrzewam, że cena Ci nie będzie odpowiadała.

Posted

no fakt ze cena jak na zabawe a nie zarabianie na siebie jest zbyt wysoka... Wystarczyloby urzadzenie plus bp do da plus kilka padow a tam nakladli walizek i miliona bateri itp. Szkoda ze nie ma wersji prostej chociazby za 1000-1500... juz wygladaloby to przystepniej...

Posted

W grę wchodzi tylko elemtryczna ? Jeśli nie to Bass Polska ma mała polerke pneumatyczną za ok 100zl :-]

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

W jakiej cenie udalo Ci sie dorwac?:-)

Dodane po 21 sekundach:

I co najwazniejsze jak sie sprawdza?;-))

• 1 month later...
Posted

Powiedzcie mi, jakie jest rozwiązanie jeżeli chodzi o mocowanie padów na Proxxonie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 3 weeks later...
Posted

Szkoda, że w PL tak ciężko o dostępność. Fajna alternatywa i od razu zestaw.

Mini Rotations-Polierer KRAUSS SUPERPOLISH R3 bliźniak Shinemate ep803.

captura_de_pantalla_2016-10-12_a_las_23.06.18.png

Pewnie jak wejdzie to cena będzie w PL w okolicach Kraussa S75mini... czyli u nas znów drożej.

Posted

Pewnie jak wejdzie to cena będzie w PL w okolicach Kraussa S75mini... czyli u nas znów drożej.

Shinemate = Lare, myśle że można spróbować napisać do Lare o skompletowanie takiego zestawu - ciekawe jaka by była cena :)

Posted

Shinemate = Lare, myśle że można spróbować napisać do Lare o skompletowanie takiego zestawu - ciekawe jaka by była cena :)

W sumie to bliźniak LARE LR22-075 PRO. Tylko po doborze BP + innych składowych jest ciut większa suma.