Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Chciałbym nadać takim listwom "jak na zdjęciu, chodzi mi o te srebrne na desce rozdzielczej czy też drzwiach" nowy kolor np. Pomarańczowy czy Coś koło Ciemno-Zielony. tylko nie wiem jakim sposobem to pomalować czy jakimś Plastidip zrobić, tylko probelm w tym ze niewiem jak ?

Pomógł by ktoś ?? :mrgreen::D

bmw-m3-wnetrze-249458-3001986634.jpg

Czy lepiej może jakimś Carbonem 3D okleić ?? :dontknow:

folie-czerwona.jpg

Posted

Oryginalne :/ , jeżeli byś zobacyzł to niewiem czy byś wolal zostawić :) jak poobdzierane jest :/ Półroku z niemiec sprowadzona ale ten niemiec to chyba nie dbał za bardzo, Bo od razu po kupnie musze albo prać siedzenia (ale też wytarte są ostro) ale zamierzam kupić jakieś pokrowce z eko-skóry to coś będzie lepiej może. :mrgreen:

Posted

No nie koniecznie tanio, Ma być zrobione bardzo dobrze. "Cena nie gra roli, byle by nie było drogo" :mrgreen:

ile tak mniej więcej musiałbym zapłacić za to ? i oczywiście jaki to wzór czy coś takiego wybrać ??

Posted

też uderzyłbym w hydrografikę, przerabiałem listwy malowane, oklejane i najlepiej sprawdza się hydrografika i flok...