Mateusz65 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Witam. Chciałbym nadać takim listwom "jak na zdjęciu, chodzi mi o te srebrne na desce rozdzielczej czy też drzwiach" nowy kolor np. Pomarańczowy czy Coś koło Ciemno-Zielony. tylko nie wiem jakim sposobem to pomalować czy jakimś Plastidip zrobić, tylko probelm w tym ze niewiem jak ? Pomógł by ktoś ?? Czy lepiej może jakimś Carbonem 3D okleić ??
JestemEminencja Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Najlepiej to zostawić oryginalne Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Mateusz65 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Oryginalne , jeżeli byś zobacyzł to niewiem czy byś wolal zostawić jak poobdzierane jest Półroku z niemiec sprowadzona ale ten niemiec to chyba nie dbał za bardzo, Bo od razu po kupnie musze albo prać siedzenia (ale też wytarte są ostro) ale zamierzam kupić jakieś pokrowce z eko-skóry to coś będzie lepiej może.
jacek_1 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Pomalować bądź okleic folia. A co do pokrowców to kup sobie koraliki
Mateusz65 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Pomalować bądź okleic folia. A co do pokrowców to kup sobie koraliki Czemu koraliki ??
TfB Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Bedzie wygladalo stylowo z ta pomaranczowa listwa
W1Michal Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 poczytaj o hydrografice chyba że ma być tanio i byle jak
adamop Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 Jak tanio to folia, jak ładnie to hydrografa
Mateusz65 Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 No nie koniecznie tanio, Ma być zrobione bardzo dobrze. "Cena nie gra roli, byle by nie było drogo" ile tak mniej więcej musiałbym zapłacić za to ? i oczywiście jaki to wzór czy coś takiego wybrać ??
W1Michal Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 to już pytaj firmy co robią hydrografike
DZIADZIA Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 też uderzyłbym w hydrografikę, przerabiałem listwy malowane, oklejane i najlepiej sprawdza się hydrografika i flok...
hamilton Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 A ja bym uderzył w prawdziwe włókno węglowe impregnowane żywicą. listewki
Rekomendowane odpowiedzi