HubertRinkon Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 Ja jestem z Płocka
Przemcio Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Ja jak uda mi się zjechać z pracy na czas 12-13.11 zalecieć na troszkę A faktycznie jest jeszcze ta AutoPasja. Ale tez nie korzystałem.
Przybysz Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 To co wstepnie klepiemy termin 12.11? godzina i miejsce tylko zostanie do obgadania
aneroid Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Przyszła wiosna, a tu cisza !!!
marek_kwl Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Gdzie w Płocku można kupić kosmetyki samochodowe? Bo czasami nie warto jednej rzeczy zamawiać w sklepach internetowych.
Bakus Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 U kogo w Płocku najlepiej zrobić porządną korektę lakieru ?
Bakus Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2017 A z Clean&Fresh Detailing Garage macie jakieś doświadczenia ?
jankes123 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 siema tez jestem z plocka i gotowy na spota tylko kiedy?
aneroid Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 A z Clean&Fresh Detailing Garage macie jakieś doświadczenia ? Też byłbym zainteresowany taką informacją. A gdzie można dobrze umyć auto u nas?
Bakus Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Ja korzystam z myjni przy VW, jak pojedziesz o odpowiedniej porze to nie ma problemu żeby wyjąć swoje wiadra i posiedzieć na stanowisku trochę dłużej (jak nie ma kolejek oczywiście).
aneroid Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 Masz rację, ale sam widzisz wszystko jest na zasadzie uda nie uda się. Trzeba będzie chyba sprawdzić Clean&Fresh Detailing Garage !!
KUBA46 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 Masz rację, ale sam widzisz wszystko jest na zasadzie uda nie uda się.Trzeba będzie chyba sprawdzić Clean&Fresh Detailing Garage !! Ja jeżdze ze swoimi wiadrami od 2 lat na VW albo BP i nigdy nie miałem z tym problemu. Być zajawkowiczem detailingu i oddawać komuś samochód na mycie? No trochę słabo
aneroid Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 Być zajawkowiczem detailingu i oddawać komuś samochód na mycie? No trochę słabo Masz rację, ale nie zawsze popsuty kręgosłup pozwala na większą gimnastykę.
Bakus Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Ja o Clean&Fresh pytałem w aspekcie korekty lakieru i położenia powłoki. Dali fajną cenę na usługę i mam do nich blisko. Warunki te same co u Borka (ten sam zakres usługi i cena). Macie jakiś doświadczenie z nimi ? Do kogo lepiej oddać samochód ? Co do mycia to tak jak pisałem, o odpowiedniej porze na myjni przy VW nie ma żadnego problemu żeby oblecieć auto swoim arsenałem. Dopóki nie ma kolejek nikt się nie czepia (ja jeżdżę zawsze w niedzielę 5-6) a na dobrą sprawę to na samo płukanie wydaję tam więcej niż przeciętny klient na całe mycie więcej myjnia raczej na tym nie traci
KUBA46 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Ja o Clean&Fresh pytałem w aspekcie korekty lakieru i położenia powłoki. Dali fajną cenę na usługę i mam do nich blisko. Warunki te same co u Borka (ten sam zakres usługi i cena). Macie jakiś doświadczenie z nimi ? Do kogo lepiej oddać samochód ? Co do mycia to tak jak pisałem, o odpowiedniej porze na myjni przy VW nie ma żadnego problemu żeby oblecieć auto swoim arsenałem. Dopóki nie ma kolejek nikt się nie czepia (ja jeżdżę zawsze w niedzielę 5-6) a na dobrą sprawę to na samo płukanie wydaję tam więcej niż przeciętny klient na całe mycie więcej myjnia raczej na tym nie traci Znam Borka osobiście i mogę go polecić z czystym sumieniem, nad każdym projektem pracuje jak nad swoim, a nawet lepiej. Robi to bardziej z zajawki niż czysto zarobkowo. Z Borka pracy będziesz więcej niż zadowolony to gwarantuje.
aneroid Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Ja też myślałem o powłoce na auto, a resztę dowiedziałem się przy okazji, a ceny były znośne. Piszecie o Borku, można jakieś namiary?
KUBA46 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 https://www.facebook.com/borekdetailing/?fref=ts tu FB, mogę ew. podać numer kontaktowy na pv
aneroid Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Oczywiście proszę o ten numer. A jest jeszcze ta firma https://pl-pl.facebook.com/ProdetailingAutoSpa/
srebrzak Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 Nowy sklep z szerokim asortymentem w Płocku na ul . Bielskiej 51/2 . CarProShine Polecam
bochenek19 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 jakies grupy rabatowe? rabaty dla forumowiczow?
srebrzak Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2017 Niebawem pojawi sie informacja w odpowiednim dziale Partnerów odnosnie sklepu internetowego i stacjonarnego . A na tą chwile na sklep stacjonarny 5% i 10% na zakupy powyżej 400zł
Rekomendowane odpowiedzi