Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dziś postanowiłem zrobić małe porownanie kropelkowania tych oto QD. Aplikacja Morning Dew jaka jest każdy wie - lubi się mazać, z CarChem Waterless nie ma tego problemu psiukamy, przecieramy i gotowe.

Morning robi bardziej kształtne kropelki ale dłużej utrzymują się na lakierze niż w przypadku Waterless.

Powierzchnia po Waterless jest bardziej śliska i odpycha kurz niż w przypadku Morninga który ten kurz chyba przyciąga :kox::dontknow:

90i98gcftqcv_t.jpg

Morning Dew:

bw02gxykg6mc_t.jpg

Waterless:

hhbd0ru0thnz_t.jpg

Wyniki tego testu musi każdy osądzić sam :-]

• Dystrybutor
Posted

Dzięki za test. Waterlessy to moje ulubione produkty :)

Posted

Witam :D Dziś zrobiłem w koncu porównanie przyciemnienia przez wyżej wymienione specyfiki :-]

aux9dbbndtpw_t.jpg

wf9x60ay2b2j_t.jpg

e5469ifawhtm_t.jpg

Jak widać Waterless jest lepszy w przyciemnianiu :good: Cenowo wychodzi nawet taniej niż Shiny ze względu na rabat u naszego forumowego dystrybutora ktory daje fajny rabat :D Wydajność Waterless jest też o wiele lepsza niż Morninga głownie ze wzgledu na atomizer :-]

Posted
662285 Docieranie bezproblemowe

Z całym szacunkiem dla Ciebie i Twojej wiedzy którą bardzo szanuje , ale chciałbym poznać opinie innych użytkowników .

Polecanie chemii przez Ciebie która sam sprzedajesz jest trochę nietaktowne ;)

Posted
Jak z docieraniem?

Nie ma problemu. Produkt dociera się przyjemnie, szybko odparowuje i nie zostawia mazów :good:

• Dystrybutor
Posted
:o nie taktowne byloby pisanie w ogolnym temacie o qd tak mi sie wydaje