kalin20 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 A i pogadali na temat kolejnych spotów. Mamy kilka pomysłów tylko ze frekwencja moze byc słaba. Niech moze wypowiedzą sie osoby które moze chciały by sie na takim spocie pojawić, jak według nich powinien on wyglądać. Wszelakie sugestie miłe widziane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Osobiście to chciałbym zobaczyć na żywca jak się pracuje polerką. Ewentualnie usłyszeć kilka rad od bardziej doświadczonych kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Najlepiej odbyć szkolenie w tym kierunku Jest wiele firm które oferują dokształcenie w detailingu. Ja mogę polecić Shine Factory które mieści się w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio_90 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 711154 Osobiście to chciałbym zobaczyć na żywca jak się pracuje polerką. Ewentualnie usłyszeć kilka rad od bardziej doświadczonych kolegów Jak byłaby miejscówka z dostępem do prądu to można byłoby coś takiego zorganizować, chętnie też czegoś nowego bym się nauczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfasty Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Sorki Panowie ale ja nie dałem rady w niedziele. Jakkolwiek na następne spoty jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Sorki Panowie ale ja nie dałem rady w niedziele. Jakkolwiek na następne spoty jestem chętny Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Panowie szukam jakiegoś garażu na wynajem ?? Z dostępem do wody i prądu oczywiście Może ktoś wie gdzie w Olsztynie jest jakiś wolny lokal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Jak tam żyjecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin20 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Żyjemy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Pytanie do naszych szanownych olsztyński aktywistów: czy szykuje się jakiś kolejny spot w konkretnej dacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Będzie miał ktoś na sprzedanie w Olsztynie używkę Angelwaxa QED oraz ADS QD ? I do tego jeszcze może interior QD z nowym zapachem ?:) Jak będzie spocik w połowie lipca to zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 mogę Ci kilka ml ADBL QD do testów odstąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Masz na myśli interior QD z nowym zapachem ? Bo ogólnie QD do lakieru mam od cholery różnych marek ale te 2 mnie teraz ciekawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Mam adbl qd1 ale doczytałem, że Tobie chodzi o ads qd. W każdym razie służę pomocą z qd1 jeśli go jeszcze nie testowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Wybiera się ktoś z Was na Motohusaria w połowie lipca do Ostródy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Jak szczęście dopisze to będę Wszystko zależy jak pójdą organizacje ślubne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 To trzymam kciuki... za Państwa Młodych i ...obecność na moto show Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio_90 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to też zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Może ugadamy się na jakąś konkretną godzinę i zrobimy wyjazdowy spocik na parkingu Expo Mazury ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ja jadę że szwagrem może jakoś się spotkamy teraz jest 1000% że będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio_90 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 No ja też powinienem być na 98%. To jak się znajdziemy, jakby coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Ja będę na 11. Mam ze sobą internety, więc jak coś piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio_90 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Szukam miejscówki, w której mógłbym ogarnąć auto - umycie, odświeżenie polerką. Maszynę i akcesoria posiadam - brakuje tylko miejscówki i osoby chętnej do pomocy. A jakby starczyło czasu można zrobić jakoś fajną relację do działu PSB. Z kasą za prąd i wodę do dogadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioters Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Ma ktoś z Olsztyna może kilka ml Megsa UC? Chcę przetestować na obtarciu a nie chcę całek butli kupować jeśli to ma nie pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio_90 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Ja mam, ale dopiero po 27 sierpnia mogę go mieć w Olsztynie bo leży w garażu u rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi