Dario88 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Kto chętny na spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Na razie auto u mechanika (taki tam zestaw startowy po zakupie za pewnie 2500zł ehh), w weekend z Hondą walczę ale może 1-2 października? Mam już nawet propozycję- 1 października godzina 14 albo 15 przy Galerii Warmińskiej. Sobota mi bardziej odpowiada bo załatwiłbym kilka spraw w Olsztynie . A w Galerii można spocząć, kawę wypić, coś zjeść . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 W weekend to u mnie różnie jest Często wyjeżdżam ale jak akurat będę to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Słabo coś tu się dzieje ... Może zorganizujemy coś panowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Pomysł dałem to było z wami średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Widzisz widocznie tylko Tobie pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 No to do Mrągowa wjazd, jestem codziennie po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ale jak nazwa wskazuje są to Spoty Olsztyńskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio_90 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Pogoda co raz lepsza, chociaż płata figle, ale może byśmy jakiegoś spota zorganizowali? Może jakoś w połowie maja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Możemy Paweł zorganizować najwyżej sami będziemy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 zapewne nie sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin20 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 A i moze ja sie pojawię Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 ooo widzę więcej chętnych Dobrze dobrze musimy tylko odpowiedni termin dopasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin20 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Mnie pasują weekendy tylko ze względu na prace. Moze jakieś wspólne mycie wieczorem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfasty Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja się chętnie spotkam co prawda jestem zielony w tych tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio_90 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja ze swojej strony mogę zaproponować termin, np. 14 maja w niedzielę? Moze jakieś wspólne mycie wieczorem ? Czemu nie, a znasz jakąś miejscówkę w Olsztynie, żeby umyć na spokojnie bez spiny właścicieli myjni? Ja ze względu na jeszcze nieogarnięty lakier na aucie, myję tylko bezdotykowo, więc nie miałem jeszcze okazji myć na dwa wiadra, więc nie wiem gdzie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin20 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Czemu nie, a znasz jakąś miejscówkę w Olsztynie, żeby umyć na spokojnie bez spiny właścicieli myjni? Ja ze względu na jeszcze nieogarnięty lakier na aucie, myję tylko bezdotykowo, więc nie miałem jeszcze okazji myć na dwa wiadra, więc nie wiem gdzie można Myślę że wieczorami można myć na agapicie, bez spiny bo już nikgo nie ma z obsługi. Ja mieszkam w Dobrym Mieście i tam wieczorami myje bez spiny. Ja się chętnie spotkam co prawda jestem zielony w tych tematach To w miarę możliwości wszystko wyjaśnimy i pokażemy Dodane po 24 minutach 49 sekundach: BTW a może coś w weekend majowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfasty Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio_90 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 No ja akurat na cały tydzień majowy wyjeżdżam, więc ja odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Mnie też nie będzie ... ale w maju 13 /14 byłby dobry termin powinna pogoda już być dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin20 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Ok to moze jednak 14 maja. Tylko by trzeba było godzinę wybrać ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfasty Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Mi pasuje 13 również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Obojętnie mi pasuje w Sobotę lub w niedziele A godzina zależy od tego co będziemy robić: ) bo jak myć auta to tylko wieczorem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin20 Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 To jak coś działamy wieczorem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fyox Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Może i ja się zjawię 13-14 maja. Zależy o której Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi